Wij managen en organiseren (versnipperde)  data 

neem contact op

Data Engineering

Data Engineering is onmisbaar vóór we aan de slag kunnen met data analyse, data science en goede visualisaties. Onze engineers gedijen goed bij grote hoeveelheden data en zijn experts in de technische uitvoering die nodig is voor  het samenbrengen van (versnipperde) data. De Data Engineers zorgen er voor dat data uit diverse bronnen binnen jouw business opgeruimd, betrouwbaar en beschikbaar zijn. Dit is nodig om de analisten operationeel te krijgen en te doen waar zij goed in zijn, namelijk betekenisvolle data gebruiken voor het leveren van de juiste inzichten. 

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het maken van een keuze, ontwerp en het implementeren van de juiste data platformen, afgestemd op de doelen van jouw organisatie. i-spark werkt met toonaangevende ETL-tools, betrouwbare datawarehouses en betaalbare cloud-oplossingen.

Technology Stack
Cloud platformen: Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform

Data Ingestion: AWS Glue, Dataddo, Stitch, Matillion, Fivetran

Data Processing: SQL, Python, Spark, R

Data Storage: AWS Redshift, GCP BigQuery, SQL Server, PostgreSQL, DynamoDB, Snowflake

neem contact op

Jouw data

opgeruimd, betrouwbaar & beschikbaar

Hoe gaan we te werk?

We gaan samen aan de slag met de juiste oplossing voor het managen en organiseren van jullie data, zodat jullie eigen of onze analisten aan de slag kunnen met het leveren van inzicht. Neem contact met ons op voor meer informatie, dan kunnen we aangeven of we jullie alsnog kunnen helpen.

lees meer over ons

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij Data Engineering? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijk verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Data Engineering. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers. Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!