Onze data analisten zorgen voor actionable insights voor jouw bedrijf

neem contact op

Dashboarding

Wij helpen organisaties met het onderbouwen van beslissingen. We creëren inzichten door gebruik te maken van verschillende soorten dashboarding tools, van groot tot klein. Met dashboarding kun je de belangrijkste metric’s van je bedrijf real-time monitoren. Zo kun je snel ingrijpen als dat nodig is. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. Dashboarding zorgt daarnaast voor consensus op alle niveaus.

Een dashboard kan voor jullie de oplossing bieden! De data die voor jou belangrijk is wordt in één overzicht weergegeven. Je hoeft niet langer zelf langs talloze tools te gaan, te exporteren, te aggregeren etc.

neem contact op

Resultaten

in één oogopslag

Hoe gaan we te werk?

Wij kunnen advies geven over diverse dashboarding systemen die passen bij jullie wensen en doelen. Hebben jullie al een keuze gemaakt voor een bepaalde tool? Super! Dan implementeren we deze graag voor jullie. Zijn jullie al bezig met dashboarding, maar komen jullie er niet helemaal uit? Wij helpen veel organisaties en bureaus met een zetje in de rug. We komen graag bij jullie langs om een paar uur mee te kijken en onze kennis met jullie te delen.

lees meer over ons

Technologies

De persoonlijke aandacht, snelheid, professionaliteit en betrokkenheid bij dit project om tot het beste resultaat te komen is geweldig. i-spark doet haar naam recht aan!

- Sijbe Bonsma, Moodindicator

Case bekijken

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie dashboarding? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijk verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor dashboarding. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.


Bel ons via 0594 85 58 88 of stuur ons een mail