i-spark en GoodData: partners in Modern Data Analytics

20 maart 2024 | 2 minuten leestijd

i-spark is GoodData partner! We zijn enthousiast over deze volgende stap in ons streven om het analyselandschap te verbeteren. Deze samenwerking sluit aan bij ons doel om bedrijven te helpen met de wens voor een moderne analytics-stack. Op deze manier kunnen ze de juiste beslissingen nemen dankzij goede inzichten in het datawarehouse.

Unieke bijdrage aan Data Analytics

GoodData is toonaangevend in het leveren van intuïtieve analyse-oplossingen en biedt een AI-gebaseerd analyseplatform dat de interpretatie en toepassing van jouw data makkelijker maakt. Door de kracht van automatisering en AI te gebruiken, kunnen we snel dataproducten maken en de analysemogelijkheden integreren die je nodig hebt. Onze samenwerking met GoodData stelt ons in staat om deze geavanceerde mogelijkheden rechtstreeks naar jullie toe te brengen.

Eenvoudige datamodellering en samenwerking

GoodData’s platform biedt een straightforward aanpak voor het organiseren van data en het verbinden naar datasets. De Logical Data Model (LDM) Modeler is intuïtief te gebruiken. Als je wilt dat jouw business data voor je werkt, dan is deze tool een geweldige oplossing. De AI-ontwikkelaarstools helpen analisten om hun ‘Analytics-as-Code’ te automatiseren en te testen. Dit maakt het gemakkelijk om inzichten, bevindingen en code te delen. Data analisten en data engineers van alle niveaus kunnen samenwerken door de pro-code, low-code of no-code UI-mogelijkheden.

Naadloos integratie van Analytics

Met GoodData wordt het integreren van analytics in applicaties, websites en interne systemen een fluitje van een cent. Lever precies wat je gebruikers nodig hebben met de plug-and-play-integraties, tools zonder code en flexibele insluitingsopties. Dit is een unieke functie die je data activeert met een minimum aan inspanning.

AI-powered inzichten

Als jouw bedrijf slagvaardig en concurrerend wil blijven, is snelle en geïnformeerde besluitvorming cruciaal. Omdat GoodData gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, kun je snel belangrijke inzichten krijgen uit jouw data. Gebruikers kunnen zelf gegevens verkennen en interactieve dashboards en grafieken maken via de intuïtieve no-code UI en door gebruik te maken van AI-functies zoals de FlexAI chatbot.

Schalen, maar ook kosten besparen

Als jij jouw analyses moet schalen en daarbij rekening moet houden met een toename van het datavolume, meer eindgebruikers of zakelijke partners, dan biedt GoodData via de optie van multi-tenancy mogelijkheden hiertoe. De geavanceerde caching levert geweldige prestaties en houdt de kosten van uw datawarehouse in de cloud laag.


Het voordeel van kiezen voor i-spark en GoodData

Door samen te werken met GoodData breidt i-spark zijn aanbod aan analyseoplossingen uit. Dit biedt bedrijven een goede kans om hun datawarehouse effectief in te zetten. Onze expertise, gecombineerd met GoodData’s innovatieve platform, bereidt jouw bedrijf voor op de uitdagingen van een datagestuurde wereld.

Dit partnerschap vertegenwoordigt onze toewijding aan het verbeteren van business intelligence in de praktijk. i-spark en GoodData streven er samen naar om organisaties in staat te stellen hun moderne gegevens beter te interpreteren en zo groei en innovatie te stimuleren.

Stap in de toekomst van data-analyse

i-spark en GoodData helpen om jou om je gegevens te begrijpen en uw bedrijfsgegevens effectief te gebruiken.

De expertise van zowel i-spark als GoodData biedt vele voordelen in jouw journey door het datalandschap. Door gebruik te maken van deze samenwerking kunnen ondernemers goede belsuiten nemen op basis van inzichten uit data. We willen de manier waarop data-analyse werkt veranderen en nieuwe kansen en inzichten creëren voor iedereen.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe we samen jouw data kunnen laten werken en activeren. Laten we samen de impact van modern analytics op jouw bedrijf ontdekken.