De eerste 100 dagen bij i-spark

22 maart 2024 | 2 minuten leestijd

Hoi allemaal! Het is alweer 100 dagen geleden dat ik de overstap maakte van de online marketing naar mijn nieuwe functie als data analist bij i-spark. Het leek me een goed moment om even terug te blikken en mijn ervaringen tot nu toe met jullie te delen.

Mijn eerste weken bij i-spark begonnen meteen goed. Ik mocht deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder een teamdag met een klant. We begonnen met een escaperoom en vervolgden met een teambonding activiteit genaamd de Prison Island. We sloten de dag af met een gezellig etentje. Daarna met mijn nieuwe collega’s overnachten in een hotel, zodat we de volgende dag weer fris op pad konden voor mijn eerste klantbezoek. Verder stond ook het kerstdiner en een avondje bowlen op de planning. Ook ben ik al naar twee externe data events geweest, waaronder eentje waar i-spark zelf sprak. Het was leuk om zo snel betrokken te worden bij het team en de klanten.

Naast deze festiviteiten werden er uiteraard ook werkzaamheden verricht. Tijdens mijn eerste 100 dagen bij i-spark kreeg ik inzicht in de werkomgeving en de verschillende projecten waar we aan werken. i-spark is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in data-analyse en consultancy. Ik maakte kennis met nieuwe tools, nieuwe technologieën en moest zelfs wennen aan het werken met een MacBook. Ik heb al veel mogen leren op het gebied van data. Er wordt veel aandacht besteed aan professionele ontwikkeling en i-spark biedt tal van mogelijkheden voor training en groei. Ik heb al verschillende cursussen gevolgd en ook heb ik veel mogen leren van de kennis en ervaring van mijn nieuwe collega’s.

Wat ik ook waardeer aan i-spark is de diversiteit van projecten waaraan we werken. We bedienen verschillende klanten in uiteenlopende sectoren, wat elke dag weer interessant maakt. Het geeft me ook de kans om te zien hoe verschillende bedrijven hun data-infrastructuur hebben opgezet en gebruiken.

Kortom, mijn eerste 100 dagen bij i-spark zijn voorbij gevlogen. Ik heb al veel geleerd, zowel op professioneel als persoonlijk vlak en ik kijk uit naar wat de toekomst zal brengen in mijn nieuwe rol.