Efficiënt data driven werken met Klipfolio

19 oktober 2023 | 2 minuten leestijd

Klipfolio-Partner-i-spark

Stuur jij met jouw bedrijf steeds meer op data, of heb je de ambitie om dit te doen? Met Klipfolio creëer je zelf een slim en centraal overzicht van verzamelde data uit verschillende bronnen waarmee je supersnel en gemakkelijk inzicht kunt krijgen in het reilen en zeilen van je onderneming. Ook wanneer data gedreven werken relatief nieuw is voor jou en je bedrijf, is dit een mooie tool om mee te beginnen. Het is eenvoudig te personaliseren en voordelig. Gebruik je Klipfolio al een tijdje en wil je meer uit je data halen? Geen probleem! Wij helpen jou graag. Met Klipfolio en een beetje support van ons, wordt data driven werken nóg efficiënter en leuk en voor iedereen. Ook voor minder technische gebruikers.

Data-dashboards-Klipfolio-door-i-spark

Krijg gemakkelijk en snel al jouw belangrijkste data inzichtelijk in één Klipfolio dashboard.

Gemak door vooraf ingestelde dashboards

Klipfolio wordt veel gebruikt door startende ondernemers, bijvoorbeeld in de e-commerce branche of door MKB-bedrijven die net beginnen met datadriven werken. Een belangrijke reden om te kiezen voor Klipfolio is dat voor de meest gebruikte databronnen vooraf ingestelde dashboards klaarstaan. Bijvoorbeeld voor bronnen zoals Google Analytics, social mediakanalen en SEO-tools. Het is dan ook een fluitje van een cent om je dashboard in te richten vanuit deze tools. Een ander pluspunt van Klipfolio is dat de kosten voor een dashboard-tool met zoveel mogelijkheden relatief laag zijn.. Bekijk hier de prijzen van de verschillende pakketten.

Een geavanceerd dashboard nodig?

Maar wat als jij je dashboard nét even anders wilt zien, met data uit andere bronnen bijvoorbeeld? Dan is er nog steeds heel veel mogelijk. Onze engineers maken graag de door jou gewenste koppelingen met alle tools en software waar jij graag mee werkt. Gebruik jij bijvoorbeeld SAP Business One in je bedrijf? Wij hebben dit in no-time geregeld, wat jou een hoop tijd, frustratie en uiteindelijk ook kosten zal besparen. Over specifieke Klipfolio-oplossingen voor SAP Business One schreven wij eerder een blog, maar uiteraard kunnen wij dit toepassen op bijna alle soorten tools en software.

Klipfolio-dashboards-door-i-spark

Jouw Klipfolio dashboard zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

Dashboards voor jouw eigen klanten?

Naast startups en MKB-ondernemingen die vaak werken met Klipfolio, helpen wij ook bedrijven die hun klanten een dashboard willen bieden met Klipfolio. Via een Agency-account kunnen zij namelijk elke klant een dashboard aanbieden met alle relevante informatie. De klant kan toegang krijgen tot zijn gepersonaliseerd dashboard met een eigen login. Erg functioneel als je bijvoorbeeld digitale diensten levert. 

Klaar voor de start?

Natuurlijk wil je meer weten over de mogelijkheden van Klipfolio of hoe wij jouw dashboard next-level kunnen maken.
Tel
 +31(0)594 855888 of mail hallo@i-spark.nl. Met ruim 20 jaar data-ervaring en bijna 10 jaar ervaring met Klipfolio hebben wij een oplossing voor elk data-vraagstuk.