Klipfolio

Wanneer je je data monitort in een Klipfolio dashboard, kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of elementen die goed gaan. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. i-spark wil bedrijven in staat stellen beslissingen te baseren op data. 

Klipfolio

Dashboards voor actionable inzichten

Highlights

- Betaalbaar - Dynamisch en real-time interactief - Brede Waaier aan Dataconnectoren - Gebruiksvriendelijke Interface - Data Beveiliging

Meer weten

Klipfolio Certified Experts

i-spark is een van de weinige Certified Experts van Klipfolio in Nederland. We durven dan ook te zeggen dat we Klipfolio op zeer hoog niveau beheersen. We ondersteunen wereldwijd veel bedrijven, maar ook bureaus bij het opstellen van Klipfolio dashboards. Het maken van een aantal voorgedefinieerde visualisaties is in Klipfolio erg makkelijk gemaakt. Maar voor een stuk maatwerk is er een steile leercurve van toepassing. Dus wil jij een Klipfolio dashboard laten maken? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!
neem contact op

Pricing Klipfolio

Qua doorlopende kosten heb je alleen te maken met het abonnement van Klipfolio, wij zitten daar niet tussen. Kijk voor de actuele prijzen op www.klipfolio.com/pricing. Er zijn dus geen doorlopende kosten voor ons. Wij houden helemaal niet van de zogenaamde ‘vendor lock-in’. Daarom schatten wij onze trajecten van te voren in en kun je vanaf het moment van aflevering echt zelf aan de slag met je dashboards. En wil je daarna verder zelf ontwikkelen? Prima! We juichen dat zelfs toe: jullie zijn ten alle tijden eigenaar van jullie eigen dashboards. En als jullie later andere bronnen zelf willen toevoegen: prima! Vooral doen. Als we kunnen helpen met een opleiding, doen we dat graag. En soms ondersteunen we alleen bij heel specifieke vragen, ook prima.

Related Arcticles

No related posts found.

Profiteren van de Voordelen van Klipfolio met i-spark

Met meer dan 10 jaar aan partnerschap met Klipfolio heeft i-spark uitgebreide ervaring opgebouwd met dit krachtige platform. We kunnen met vertrouwen zeggen dat we Klipfolio uitstekend beheersen. Wij geloven dat de tool van Klipfolio hiervoor in veel gevallen zeer geschikt is. Klipfolio is een tool die je helpt bij het monitoren van jouw key metrics. Het is een cloud-based dashboard platform waarmee je jouw KPI’s overzichtelijk kunt weergeven. De tool onderscheidt zich van anderen door de lage prijs, een grote mogelijkheid aan datakoppelingen, een uitgebreide API en het gebruikersgemak. i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Klipfolio, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.