Wij geven jou sturing door de juiste data te verzamelen

neem contact op

(technische) Web Analytics

Wil je beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je online marketingactiviteiten? Of heb je meer data nodig om gerichter te kunnen adverteren? Wij kunnen je hiermee helpen door jouw Tag Management Systeem strak in te richten en de data te verzamelen die jij nodig hebt. 

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het maken van de juiste keuze voor een Web Analytics tool en de implementatie daarvan, afgestemd op de doelen van jouw organisatie. Heb je al een tool gekozen en wil je hulp bij de implementatie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

neem contact op

Inzicht

door Web Analytics

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou bepalen we welke informatie jij nodig hebt om het resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt. En welke tool daarbij past. Wij richten deze volledig in zodat jij het inzicht krijgt dat je nodig hebt om te sturen op jouw doelen. Gebruikt jouw organisatie een tool die niet op onze site staat? Neem contact met ons op voor meer informatie, dan kunnen we aangeven of we jullie alsnog kunnen helpen.

lees meer over ons

Technologies

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het implementeren van de juiste tool? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijk verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Web Analytics. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers. Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!