Wij geloven dat de dashboardtool van Klipfolio in veel gevallen zeer geschikt is voor visualisatie. Neem beslissingen gebaseerd op data met behulp van onze op maat gemaakte dashboards.

Klipfolio Dashboard

Lees meer

Jouw eigen Klipfolio dashboard op maat gemaakt

Wanneer je je data monitort in een dashboard, kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of elementen die goed gaan. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. i-spark wil bedrijven in staat stellen beslissingen te baseren op data, dat kan met behulp van dashboarding.

Wij geloven dat de tool van Klipfolio hiervoor in veel gevallen zeer geschikt is. Het is een tool die je helpt bij het monitoren van jouw key metrics. Het is een cloud-based dashboard platform waarmee je jouw KPI’s overzichtelijk kunt weergeven. De tool onderscheidt zich van anderen door de lage prijs, een grote mogelijkheid aan datakoppelingen, een uitgebreide API en het gebruikersgemak.

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Klipfolio, afgestemd op de doelen van jouw organisatie. Zijn jullie op zoek naar een andere tool? i-spark kan jullie ondersteunen bij vele verschillende Dashboarding tools.

Certified Experts

i-spark is Klipfolio Worldwide Certified Expert

i-spark is een van de weinige Certified Experts in Nederland We durven dan ook te zeggen dat we Klipfolio op hoog niveau beheersen. We ondersteunen veel bedrijven maar ook bureaus bij het opstellen van dashboards. Het maken van een aantal voorgedefinieerde visualisaties is snel te maken, maar voor een stuk maatwerk is er een steile leercurve van toepassing. Dus wil jij een Klipfolio dashboard laten maken? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie dashboard(s)? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijkverder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw vragen omtrent data. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!