In één oogopslag de voortgang van je organisatie in de gaten houden. Met Klipfolio kun je (bijna) oneindig veel databronnen koppelen en omtoveren tot een visueel aantrekkelijk automated dashboard.

Klipfolio Dashboard

Datavisualisatie onder handbereik

Ben jij wekelijks braaf allerlei rapportages uit verschillende systemen aan het draaien, zodat je leidinggevende, team, klanten en/of jijzelf deze kunnen analyseren? Rapportages die grotendeels altijd hetzelfde gevormd zijn?

Vaak hangen hier een aantal enorme nadelen aan. Er gaat veel tijd verloren aan het maken en/of checken van rapportages uit verschillende systemen. Dit kan simpelweg komen door de verschillende gebruikswijzen van deze systemen, waarbij sommige vaak gecompliceerd zijn in het gebruik. Daarnaast kan het onduidelijk zijn hoe alle verschillende systemen ingericht moeten worden. Maar ook eenvoudige dingen als het inloggen in al deze verschillende systemen kunnen tot veel ergernis leiden. Met Klipfolio dashboards is dit verleden tijd.

Waarom een dashboard de ultieme data visualisatie is

Een (business intelligence) dashboard is een must-have voor organisaties omdat:

  • Het helpt je om belangrijke data in de gaten te houden.
  • Het geeft je gemakkelijk inzicht in hoe je business presteert.
  • Het verkleint binnen teams de kans op een verschil van inzicht over de prestaties van je business.

Maar het grootste, vaak onbenoemde, voordeel is de kracht van het visueel maken van data.

Dashboards zijn een uitstekende tool voor het in beeld brengen van data. Met Klipfolio kun je data weergeven in grafieken, diagrammen, tabellen en vele andere soorten visualisaties om zo de prestaties van jouw business af te zetten tegen de cijfers die er voor jou toe doen.

Combineren van data uit vele bronnen

Klipfolio is een cloud-based applicatie voor het ontwerpen en delen van real-time dashboards. Omdat je statistieken en resultaten uit verschillende databronnen geautomatiseerd samen kunt brengen tot één overkoepelend geheel, kun je op élk moment op élke plek in de wereld in één oogopslag inzicht krijgen in de belangrijkste KPI’s en metrics van jouw organisatie.

De voordelen op een rijtje

  • Klipfolio dashboards bevinden zich 100% in de Cloud, dit betekent dat je met elk apparaat, met toegang tot internet, je dashboards kan checken.
  • Real-time dashboards: actief en snel reageren en eventueel bijsturen.
  • Het delen van dashboards met bijvoorbeeld medewerkers om meer betrokkenheid te creëren bij de behaalde resultaten.
  • Het bekijken van je dashboard op laptop, tablet en mobiel of stream het naar een groot tv-scherm op kantoor.
  • Bijna alle mogelijk denkbare connecties te maken (er zijn meer dan 300 standaard integraties zoals Google Analytics, Google AdWords, Facebook en MySQL).
  • Voor standaard dashboards zijn 100+ templates klaargezet voor je om mee te werken. Hierbij is het maken van een koppeling met je databron(nen) de enige vereiste.
  • De pricing per maand is geen drempel, je hebt toegang tot 4 dashboards en 300+ databronnen vanaf € 29,- per maand voor 4 gebruikers. Dat is al inzicht in jouw data voor slechts € 7,25 per gebruiker per maand!

Naast de standaard integraties en templates is het grootste pluspunt van Klipfolio het op maat maken van één of meerdere dashboards voor jouw organisatie. Wat is er nou beter dan het inzichtelijk maken van de KPI’s en metrics die belangrijk zijn voor jouw organisatie, op een manier gevisualiseerd die het beste past bij jullie? Door middel van een API en de verschillende visualisaties zijn de mogelijkheden enorm met Klipfolio.

Worldwide Certified Expert, gewoon in Nederland

i-spark is Klipfolio Worldwide Certified Expert

i-spark is een van de weinige Certified Experts in Nederland We durven dan ook te zeggen dat we Klipfolio op hoog niveau beheersen. We ondersteunen veel bedrijven maar ook bureaus bij het opstellen van dashboards. Het maken van een aantal voorgedefinieerde visualisaties is snel te maken, maar voor een stuk maatwerk is er een steile leercurve van toepassing. Dus wil jij een Klipfolio dashboard laten maken? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!