De persoonlijke aandacht, snelheid, professionaliteit en betrokkenheid bij dit project om tot het beste resultaat te komen is geweldig. i-spark doet haar naam recht aan!

- Sijbe Bonsma, Moodindicator

Case bekijken

Moodindicator: de extra HR medewerker die altijd klaarstaat.

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie, maar niet iedere organisatie geeft hun medewerkers de meeste prioriteit. Symptomen zoals burn-outs, hoog (mentaal) verzuim en ongewenst verloop komen helaas veel te vaak voor aldus Moodindicator. Dit kost bedrijven veel geld. Moodindicator wil bedrijven helpen met deze kosten te verlagen door het inzetten van verschillende tools. Meet het werkgeluk binnen je organisatie, hoe tevreden je medewerkers zijn of juist beide! Ook een uitgebreid en helder medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) behoort tot het aanbod. i-spark heeft voor de tool Moodindicator speciale dashboarding ontwikkeld.

Resultaten

real-time

Sijbe Bonsma - Eigenaar Moodindicator

i-spark heeft voor de tools van Moodindicator verschillende dashboards ontworpen en gebouwd. Voor bedrijven is het heel makkelijk om de resultaten van de ‘mood indicators’ realtime in te zien en om meteen te kunnen anticiperen op de signalen uit de organisatie. Dankzij de dashboards kunnen de organisaties zelf aan de slag met de onderwerpen die voor hun teams en organisatie de meeste impact zullen hebben.

lees meer over ons

Het doel.

Het doel van deze opdracht was het ontwikkelen van overzichtelijke dashboards waarin de resultaten van de Moodindicator real-time inzichtelijk zouden worden. Vóór de dashboard oplossing moest een medewerker van Moodindicator aan de slag met het verzamelen van de data, het interpreteren en het handmatig opstellen van allerlei grafieken voor in de rapportage aan de klant. Hier ging veel tijd overheen en was minder nauwkeuring door de handmatige ontsluiting. Met deze dashboards hebben wij Moodindicator veel tijd bespaard en de klanten blij gemaakt met real-time inzichten in plaats van inzicht in de resultaten na een aantal weken.

Diensten

Voor het ontwikkelen van de dashboards van Moodindicator hebben wij Data Analyse, Data Engineering en Data Visualisatie ingezet.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

neem contact op

Technologies