Maak gebruik van een van onze zeer ervaren data consultants! i-spark helpt jullie organisatie graag.

neem contact op

Professional Services

Interim consultants

Je kunt erop vertrouwen dat we passend bij de opdracht de juiste specialist zullen selecteren. Je kunt hierbij denken aan de volgende profielen:

Data analist
Data scientist
Data strateeg
Klipfolio specialist
(technisch) Web analist

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ambitieuze ‘vakidioten’ met jaren ervaring op het gebied van data. Door de verscheidenheid van de werkzaamheden bij i-spark hebben we veel kennis en ervaring, ook in jullie landschap.

Opleiding van jouw team

Zijn jullie op zoek naar een ervaren specialist die jouw team kan enthousiasmeren en opleiden? Zoeken jullie een stevige gesprekspartner en goede adviezen omtrent de data binnen jullie bedrijf? Ook hierbij helpen wij graag. De vorm? Die bepaal jij. Onze senior consultants kunnen jouw team naar een volgend niveau tillen met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring.

Op zoek naar een spreker?

Ook dan ben je bij i-spark aan het juiste adres! We geven workshop, lezingen en praten graag over trends en actualiteiten in ons werkgebied tijdens jouw event. Kijk gerust eens tussen onze diensten om te zien over welke onderwerpen wij graag onze ervaring delen.

neem contact op

Jouw team

naar een hoger niveau

Hoe gaan we te werk?

We hanteren voor opdrachten geen minimum duur, en geen minimum uren per week. We bepalen samen met jou de inzet passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit geldt ook voor onze tarieven, deze bepalen we samen in goede, heldere afspraken op basis van de aard en duur van de werkzaamheden.

lees meer over ons

Ook jouw data into action brengen?

Wilt u een ervaren specialist die kan enthousiasmeren, een stevige gesprekspartner en goede adviezen omtrent de data binnen jullie bedrijf? Neem contact met ons op!


Bel ons via 0594 85 58 88 of stuur ons een mail