Met inzicht in de juiste data sneller jouw doelen behalen

neem contact op

Data Science & Data Analyse

Data Science & Data Analyse

Met behulp van data science en data analyse technieken krijg je inzichten in je klanten en je business die je nog niet eerder had. Daar waar je eerst op onderbuikgevoel besluiten nam, krijg je nu informatie gebaseerd op feiten. Je gevoel wordt bevestigd of misschien juist niet. Hoe dan ook neem je, gewapend met cruciale informatie, de volgende stap sneller en met minder risico.

Data analyse onderzoekt een specifieke business vraag die diepgaand onderzoek van de data nodig heeft. Een dashboard geeft  je in een oogopslag weer  hoe bepaalde onderdelen van je bedrijfsvoering zich ontwikkelen. Of, een dashboard vertaalt  een complexe KPI, waarbij eerst nog de juiste definities vastgesteld moeten worden. De data analyse geeft sturing in welke definitie voor jou op dat moment het beste past. Vervolgens gebruik je deze definitie  in een dashboard, om de ontwikkeling van je KPI te kunnen monitoren. Denk hierbij aan CLV berekeningen, attributiemodellen en segmentaties.

Met Data Science kunnen we de historische en de huidige data van jouw organisatie analyseren en gebruiken om voorspellingsmodellen te ontwikkelen voor optimalisatie. Onze Data Scientists kunnen modellen creëren op grote hoeveelheden data, waarmee er waardevolle voorspellingen voor jouw business kunnen worden gedaan.

neem contact op

Inzicht

in klanten en business

Hoe gaan we te werk?

Samen zoeken we de juiste vorm waarin we jullie kunnen helpen. Soms is en voorafgaand aan een data Science of analyse klus nog Engineering nodig. Een data assessment is vaak een goed startpunt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

lees meer over ons

Technologies

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij data science en data analyse? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijk verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor alle vragen over het commercieel inzetten van je data, van data strategie tot data science en data analyse . Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers. Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!


Bel ons via 0594 85 58 88 of stuur ons een mail