Google Analytics

Google Analytics is een rapportage platform waarmee je de verkopen en conversies kunt meten, inzicht krijgt in hoe bezoekers jouw site gebruiken, hoe ze daar gekomen zijn en hoe je ervoor zorgt dat ze ook daadwerkelijk terug blijven komen! Wil jij beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je digital marketingkanalen? Een goede Google Analytics inrichting kan daarbij helpen. i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Google Analytics, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.

Google Analytics

Datagedreven Inzichten van Google

Highlights

- Verkeersanalyse - Gebruikersinzichten - Conversie-optimalisatie - Aanpassing en Rapportage - Integratie

Meer weten

Maatwerk Google Analytics

Met een goede inrichting van je Google Analytics account kun je grote stappen maken. Bovendien ben jij volledig ontzorgt door de tool met de juiste inrichting het werk te laten doen. i-spark zorgt voor een gedegen fundament door het juist inrichten van Google Analytics en eventueel het goed kunnen meten via Google Tag Manager. We stemmen de tools en de inrichting volledig af op jouw organisatie.

 

Aanpak

We richten Google Analytics volledig in toegespitst op de wensen in jouw organisatie zodat de inrichting staat en jij kunt gaan sturen. Dit kan gaan van een standaard inrichting met conversion goals, eCommerce module, event tracking, advies over utm-tagging, eventueel een Tag Manager implementatie etc. Maar we kunnen ook adviseren en ondersteunen bij de wat complexere vraagstukken als cross-domain tracking, custom dimensies/metrics, (enhanced) eCommerce of het implementeren van cross-platform analytics (data vanuit andere systemen integreren in Google Analytics). 

Optimaliseren van de Kracht van Google Analytics met i-spark

Met uitgebreide ervaring in het gebruik van Google Analytics bij diverse klanten, claimt i-spark met zekerheid dat wij de kracht van Google Analytics volledig beheersen. Onze toegewijde Data Analisten en Engineers ondersteunen wereldwijd bedrijven en digitale bureaus bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen met Google Analytics. Of je nu de nieuwsgierigheid en enthousiasme binnen jouw organisatie wilt aanwakkeren om actief met data aan de slag te gaan, verder wilt kijken en blijvende vragen wilt stimuleren, of als je al Google Analytics gebruikt en ergens vastloopt, wij staan klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning. Ontdek samen met i-spark de volledige potentie van Google Analytics en optimaliseer jouw data-analyse op nieuwe hoogten!