Snowplow Insights

Ben jij op zoek naar een tool die jou de controle geeft over de datacollectie in jouw organisatie? Met Snowplow Insights kunnen jullie precies beslissen wat jullie willen meten en opslaan. Denk aan gegevens uit eigen systemen, uit Facebook, de website of app en nog veel meer.

Snowplow verzamelt deze gegevens en verwerkt het vervolgens in je eigen Data Warehouse. Zo heb je de juiste data klaarstaan, kun je analyses uitvoeren en eventueel een analysetool naar keuze aansluiten. De gegevens worden realtime opgeslagen, zodat je er meteen op kunt anticiperen!

Jouw bedrijf is uniek, dus ga voor een oplossing die precies datgene opslaat en meet wat voor jullie organisatie belangrijk is. Maak gebruik van onze specialistische en brede kennis op het gebied van allerlei soorten data, om Snowplow succesvol te implementeren.

Wat is Snowplow Insights?

Snowplow Insights is een zogenaamd event data collection platform dat bedrijven in staat stelt om:
  • Granulaire data te verzamelen op event niveau binnen user journeys over alle apparaten, platformen en online kanalen.
  • Deze data te verwerken via één data pipeline
  • De verwerkte data op te slaan in je eigen Data Warehouse voor universele rapportage
  • De data real-time beschikbaar te maken voor real-time besluitvorming
  • Analyse en visualisatie van data mogelijk te maken, zowel real-time als vanuit het Data Warehouse.
Elke Snowplow Insights klant krijgt een eigen end-to-end Snowplow pipeline in je eigen cloud-omgeving zoals Amazon Web Services (AWS), ingericht en onderhouden door ons in samenwerking met het Snowplowteam

Kenmerken van Snowplow Insights

Wat onderscheidt Snowplow Insights van Google Analytics?
Alle data wordt verzameld, verwerkt en opgeslagen in je eigen cloud-omgeving zoals AWS of Google Cloud Platform. Dit betekent dat je ongelimiteerde toegang hebt tot al je data verzameld met Snowplow. En jij bepaalt óf en wanneer data beschikbaar is voor je bedrijf, teams of externen.Het verzamelen van data kan volledig binnen de richtlijnen van de AVG plaatsvinden. In tegenstelling tot Google wordt geen data gedeeld of op servers buiten de EU opgeslagen en Snowplow bevat de juiste tools om verzamelde data volledig te anonimiseren voordat deze opgeslagen wordt in je Data Warehouse.
Verzamelde Snowplow events zijn van nature erg rijk aan data, met wel tot 130 verschillende attributen per event! Hiermee krijg je een beter beeld van je gebruiker dan via welke andere analytics tool ook.
De data is real-time beschikbaar in onder andere BigQuery, ElasticSearch en Amazon Kineses zodat je de meest actuele data binnen enkele seconden in je rapportage zichtbaar hebt.
Data vanuit alle bronnen (web/mobiel/servers/e-mails/marketing) is op dezelfde wijze gestructureerd en opgeslagen op één locatie. Goed gestructureerde data van hoge kwaliteit is de perfecte input voor analyses, reports en dashboards, maar zelfs ook voor Machine Learning. De verzamelde data wordt gescreend op kwaliteit en events die niet voldoen aan de kwaliteitseisen worden apart opgeslagen voor latere beoordeling of aanpassing. Snowplow is zo ingericht dat er nooit data verloren gaat, zelfs niet bij een storing ergens in de pipeline.
Het verzamelen van data is maatwerk, jij bepaalt waar en wanneer er welke data verzameld moet worden. Deze tracking wordt door i-spark volledig naar wens ingericht en toegespitst op jouw bedrijf, doelen en strategie.

Waarom i-spark?

We werken voor grote en kleine bedrijven

We werken voor klanten van diverse groottes, van start-up tot corporates. In ons unieke vakgebied hebben we meer dan 15 jaar ervaring. i-spark is Certified Expert Partner van Klipfolio.

0 +
Tevreden klanten
0 +
jaren ervaring
0 +
Data projecten

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

i-spark B.V. is ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland te Groningen onder nummer 73401587

i-spark B.V. is registered at the Chamber of Commerce in Groningen with number 73401587