Snowplow

Snowplow geeft je de controle over de datacollectie in jouw organisatie. Jullie kunnen beslissen wat jullie willen meten en opslaan. Denk aan gegevens uit eigen systemen, uit Facebook, de website of app en nog veel meer.  Snowplow verzamelt deze gegevens en verwerkt het vervolgens in je eigen Snowplow datawarehouse. Zo heb je de juiste data klaarstaan, kun je analyses uitvoeren en eventueel een analysetools naar keuze aansluiten. De gegevens worden realtime opgeslagen, zodat je er meteen op kunt anticiperen. i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Snowplow Analytics, afgestemd op de doelen van jouw organisatie. 


Maatwerk Snowplow
i-spark is de enige implementatiepartner van Snowplow in Nederland. Wat nog goed om te weten is, Snowplow is geen SaaS-product: elke gebruiker van Snowplow Insights heeft zijn eigen data pijplijn in een eigen AWS (Amazon Web Services) account. Dit geeft je de vrijheid om te definiëren wat jullie willen meten, hoe de opslag moet worden gestructureerd en hoe je dit vervolgens wilt verwerken. 

Snowplow is dus echt maatwerk, gericht op de wensen die er zijn in een organisatie. Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Snowplow Analytics account? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw vragen omtrent data.