Microsoft Azure

Stimuleer slimmere besluitvorming en wakker innovatie aan met een unified Microsoft Azure Data Platform in de cloud.

In het huidige digitale landschap is data de levensader van elke organisatie. Maar om de werkelijke waarde van jouw informatie te benutten, heb je een robuust en flexibel platform nodig om deze te beheren, analyseren en inzichten uit te halen. Microsoft Azure Data Platform elimineert de complexiteit van traditionele data-infrastructuur en biedt een schaalbare, veilige en unified oplossing waarmee je het verborgen potentieel binnen jouw data kunt ontsluiten.

Azure

sleutel tot datagedreven succes

Highlights

- Kosteneffectief en schaalbaar - Stroomlijn databeheer - Onthul bruikbare inzichten - Ongeëvenaarde veiligheid

lees meer over ons

Azure Data Platform: jouw sleutel tot datagedreven succes

 • Consolideer al jouw data: Azure breekt datasilo’s open, waardoor je gestructureerde, ongestructureerde en streaming data van elke bron kunt integreren in één centraal platform. Deze holistische kijk maakt uitgebreide analyse mogelijk en elimineert de noodzaak om meerdere gefragmenteerde systemen te beheren. Ondersteunde databronnen omvatten standaard hulpmiddelen uit de branche, zoals SQL-databases, NoSQL-databases en populaire cloudopslagdiensten zoals Amazon S3 en Google Cloud Storage.
  • Microsoft SQL Server: voor het opslaan van al je data in een krachtig datawarehouse.
 • Onthul bruikbare inzichten: Azure gaat verder dan dataopslag. Krachtige analysetools en AI-gestuurde services stellen je in staat verborgen patronen te ontdekken, toekomstige trends te voorspellen en weloverwogen datagedreven beslissingen te nemen. Profiteer van services zoals:
  • Azure Synapse Analytics: voor grootschalige datawarehousing en geavanceerde analyses.
  • Azure Databricks: voor collaboratieve data workflows met behulp van Apache Spark.
  • Azure Stream Analytics: voor realtime verwerking van datastromen met hoge snelheid.
  • Microsoft PowerBI: voor collaboratieve, datagedreven inzichten
 • Stroomlijn databeheer: Zeg vaarwel tegen handmatige processen en repetitieve taken. Azure automatiseert data-ingestie, -transformatie en -beheer, waardoor waardevolle resources vrijgemaakt worden voor strategische initiatieven. Gebruik hulpmiddelen zoals:
  • Azure Data Factory: voor ETL (Extract, Transform, Load) automatisering en orkestratie van jouw datapipelines.
  • Azure Data Explorer: voor snelle en realtime analyses op grote datasets.
 • Voed innovatie: Richt je inspanningen op wat er echt toe doet: het bouwen van transformatieve applicaties en oplossingen die de bedrijfsgroei stimuleren. Azure verzorgt het zware tillen van databeheer, zodat je sneller kunt innoveren en voorop kunt blijven lopen. Integreer naadloos met toonaangevende ontwikkeltools en frameworks voor een soepele applicatieontwikkeling.
 • Bescherm de data-activa: Veiligheid is van het allergrootste belang. Azure biedt toonaangevende beveiligingsfuncties en coderingsprotocollen om jouw gevoelige informatie te beschermen en naleving van regelgeving te garanderen. Gebruik Azure Active Directory voor veilige toegangscontrole van gebruikers en integreer met bestaande beveiligingsoplossingen voor een holistische aanpak.

De voordelen van het kiezen van Azure Data Platform

 • Kosteneffectief en schaalbaar: Het pay-as-you-go-model van Azure elimineert upfront infrastructuurkosten en schaalt moeiteloos mee met jouw veranderende databehoeften.
 • Snellere time-to-insights: Voorgedefinieerde connectoren en krachtige verwerkingskracht binnen Azure versnellen jouw weg naar data-inzichten, zodat je sneller en weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 • Verbeterde besluitvorming: Met een betrouwbare bron van hoogwaardige, gebundelde data binnen handbereik, kun je meer vertrouwen hebben in jouw keuzes en strategische initiatieven nastreven met een datagedreven benadering.
 • Ongeëvenaarde flexibiliteit: De cloudgebaseerde aard van Azure Data Platform biedt uitzonderlijke flexibiliteit. Reageer snel op veranderende marktomstandigheden en pas jouw datastrategie naadloos aan om nieuwe kansen te grijpen.

De volgende stap zetten met Azure Data Platform

Ons team van experts helpt je graag bij het ontwerpen van een dataplatform dat jouw specifieke uitdagingen aankan en het volledige potentieel van jouw data ontsluit. Laat je data niet langer een ongebruikte bron blijven. Ontketen het potentieel ervan met Microsoft Azure Data Platform en transformeer jouw bedrijf tot een datagedreven krachtpatser. Start je reis vandaag nog!