Databricks

Databricks is een cloudgebaseerd, geïntegreerd analytisch platform dat samenwerking en schaalbare data science en engineering mogelijk maakt. Het is gebouwd op Apache Spark en biedt een geïntegreerde omgeving voor het verwerken van big data, machine learning en data-exploratie. Databricks stelt gebruikers in staat om grote hoeveelheden data te verwerken en analyseren op een gedistribueerde en parallelle manier, waardoor het geschikt is voor het beheren van complexe en omvangrijke datasets.

Databricks

Unify all your data + AI

Highlights

- Geïntegreerd Data-Analyseplatform - Schaalbaarheid en Prestaties - Gebruiksgemak - Geautomatiseerd Infrastructuurbeheer - Geavanceerde Analysemogelijkheden - Data Beveiliging en Compliance

Meer weten

Data Management met Databricks

In de wereld van vandaag is het beheren van grote hoeveelheden gegevens, vooral big data, moeilijk. Databricks helpt bij gegevensanalyse en het effectief verwerken van grote hoeveelheden gegevens. Het introduceert een innovatieve aanpak door de concepten van data lakes en data warehouses samen te voegen.

 

 

Data Lakes en Datawarehouses

Data lakes slaan verschillende soorten ruwe gegevens op, waardoor ongestructureerde informatie flexibel en op grote schaal kan worden opgeslagen. Omgekeerd zijn datawarehouses gestructureerde faciliteiten die ontworpen zijn om bewerkte en gefilterde gegevens op te slaan, geoptimaliseerd voor snellere zoekopdrachten en analyses.

Optimaal Gegevensbeheer

Databricks combineert de opslagcapaciteit van data lakes met de organisatie en efficiëntie van data warehouses voor het beste van beide systemen. Deze mix is ideaal voor bedrijven die hun gegevensverwerkingsmechanismen willen upgraden naar beter aanpasbare cloud-gebaseerde platforms.

Data-uitmuntendheid Stimuleren met i-spark

Met jarenlange ervaring in het gebruik van Databricks bij diverse klanten, heeft i-spark bewezen expertise opgebouwd in het effectief beheren van dit krachtige platform. Onze toegewijde Data Analisten en Engineers ondersteunen wereldwijd bedrijven en digitale bureaus bij het implementeren van op maat gemaakte oplossingen met Databricks. Of je nu de gehele organisatie nieuwsgierig en enthousiast wilt maken voor datagedreven inzichten of al gebruikmaakt van Databricks en hulp nodig hebt, i-spark staat klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning!


Bel ons via 0594 85 58 88 of stuur ons een mail