Werkwijze

Inschatting van de uren, kosten en de looptijd.

Voor we starten bepalen we of een dashboard licht, normaal of zwaar is. De dashboard zijn altijd uniek en aangepast op jouw wensen. Een licht dashboard kost ons 0-2 dagen, een normaal dashboard kost vaak 2-4 dagen en een zwaar dashboard kost tussen 4-6 dagen en soms meer.

Wij begrijpen dat het voor eventuele nieuwe klanten soms lastig kan zijn om te beoordelen of de tijdsinschatting klopt en of wij de gewenste kwaliteit leveren. De tijdsinschatting is voor ons ook meestal lastig, omdat wij het verloop van de inrichting in sommige gevallen ook nog niet kennen. We leveren maatwerk, dus dat hangt van een aantal zaken af. Met name van de bronnen die ontsloten moeten worden en daar zijn er duizenden van.

Zonder risico van start

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel, dan beginnen we met bouwen. We spenderen vier uren aan  het onderzoeken van de bronnen en maken vast wat klips (tabellen/grafieken e.d.). Vervolgens kun je dan rustig beoordelen of je blij bent met hetgeen je ziet, of niet, en of de voortgang voldoende is. Mocht je tevreden zijn, dan gaan we verder met de opdracht zoals gepland. Ben je dat echter niet, dan stoppen we met de opdracht en krijgen jullie geen rekening. No questions asked. Wel gooien we dan de gemaakte klips in Klipfolio weer weg. Op deze manier kunnen wij ook checken of de inschatting die wij gemaakt hebben wel klopte.

Bij een dashboard van twee dagen hebben we ongeveer een looptijd van 2 weken nodig vanaf het moment dat we het eens zijn met elkaar. Bij een dashboard van vier dagen 4 weken, enzovoort.

Privacy
Privacy is voor iedereen belangrijk, voor ons uiteraard ook. Voor ons is het belangrijk dat je akkoord gaat dat we met Klipfolio gaan werken en er dus vanuit Klipfolio connectie opgezet gaat worden naar je database. Klipfolio’s security maatregelen zijn hier beschreven: https://www.klipfolio.com/legal/security en privacy maatregelen hier: https://www.klipfolio.com/legal/privacy

Wij doen verder niets met de data. Het enige dat we doen is koppelen met Klipfolio en in sommige gevallen, om de data te kunnen begrijpen en te prepareren, vragen we toegang tot een aantal systemen. Wij gaan de data dus niet extra opslaan in een nieuwe database of ander opslagmedium.
We adviseren om, indien nodig, te bekijken of het oké is dat de data naar een server buiten Nederland gaat.

Klinkt bovenstaande goed? Vraag dan nu een offerte aan!


cookiesbeheer