Google Analytics

Verkrijg inzicht in hoe bezoekers jouw site gebruiken, hoe ze daar gekomen zijn, meet de verkopen en conversies en ontdek hoe je ervoor zorgt dat klanten ook daadwerkelijk terug blijven komen.

Google Analytics is een rapportage platformwaarmee je de verkopen en conversies kunt meten, inzicht krijgt in hoe bezoekers jouw site gebruiken, hoe ze daar gekomen zijn en hoe je ervoor zorgt dat ze ook daadwerkelijk terug blijven komen! Wil jij beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je digital marketingkanalen? Een goede Google Analytics inrichting kan daarbij helpen.

Maatwerk Google Analytics

Met een goede inrichting van je Google Analytics account kun je grote stappen maken. Bovendien ben jij volledig ontzorgt door de tool met de juiste inrichting het werk te laten doen. i-spark zorgt voor een gedegen fundament door het juist inrichten van Google Analytics en eventueel het goed kunnen meten via Google Tag Manager. We stemmen de tools en de inrichting volledig af op jouw organisatie. 

Aanpak

We richten Google Analytics volledig in toegespitst op de wensen in jouw organisatie zodat de inrichting staat en jij kunt gaan sturen. Dit kan gaan van een standaard inrichting met conversion goals, eCommerce module, event tracking, advies over utm-tagging, eventueel een Tag Manager implementatie etc. Maar we kunnen ook adviseren en ondersteunen bij de wat complexere vraagstukken als cross-domain tracking, custom dimensies/metrics, (enhanced) eCommerce of het implementeren van cross-platform analytics (data vanuit andere systemen integreren in Google Analytics). 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Google Analytics account? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw vragen omtrent data. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.
Snel reactie

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

i-spark B.V. is ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland te Groningen onder nummer 73401587

i-spark B.V. is registered at the Chamber of Commerce in Groningen with number 73401587