Wil je beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je digital marketingkanalen? Een goede inrichting van Web Analytics kan je daarbij helpen. Door data uit verschillende bronnen te combineren en eenvoudig inzichtelijk te maken, krijg jij de juiste inzichten.

Web Analytics

Lees meer

Volledig inzicht met web analytics op maat

Wil je beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je digital marketingkanalen? Een goede inrichting van Web Analytics kan je daarbij helpen. Door data uit verschillende bronnen te combineren en eenvoudig inzichtelijk te maken, krijg jij de juiste inzichten. Deze kunnen we voor een nog beter overzicht ook verwerken in real-time dashboard of rapportage.

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het maken van een keuze en het implementeren van de juiste Web Analytics tool, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.

Maatwerk Web Analytics

Met een goede inrichting van je Web Analytics kun je grote stappen maken. Bovendien ben jij volledig ontzorgt door de tool met de juiste inrichting het werk te laten doen. i-spark zorgt voor een gedegen fundament door het juist inrichten van de Web Analytics en het goed kunnen meten via tag management. We stemmen de tools en de inrichting volledig af op jouw organisatie. We werken o.a. met: Google Analytics, Google Tag Manager, Google Analytics 360, Snowplow Analytics.

Aanpak

We richten de Web Analytics volledig in op de KPI’s van jouw organisatie zodat deze goed gemeten worden en jij kunt gaan sturen. Heb je jouw KPI's nog niet voor ogen? Dan kunnen wij je daarbij ondersteunen met o.a. onze KPI Workshop.

Voorafgaand aan een Web Analytics implementatie beginnen we met een data audit. Met deze audit krijgen we boven tafel welke metingen al gedaan worden en welke metingen nog nodig zijn om ervoor te zorgen dat de KPI’s en targets goed gemeten worden. Zo kun jij straks, naast op de wat meer standaard gegevens, gaan sturen op KPI’s als: EBITDA, CoGS, Customer Lifetime Value, Revenu, Churn etc. Bekijk hier een voorbeeld van de meeste gebruikte KPI’s door vergelijkbare organisaties.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Web Analytics? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Web Analytics. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!