Analytics & Data
experts

Als experts in Digital Analytics implementatie, Data Analyse/Science en Data Visualisatie kunnen wij je helpen om jouw data op de juiste manier inzichtelijk te maken. Daarmee wordt data driven besluitvorming mogelijk in alle niveaus van je organisatie. Door toegang te geven tot de juiste, relevante data kunnen jouw teams deze insights gebruiken om sneller te werken en hun resultaten te verbeteren – en het bedrijf beter laten presteren dan de minder goed uitgeruste concurrenten.

Digital Analytics implementatie

Met de toepassing van Digital Analytics breng je inzichten in de performance van belangrijke processen binnen je organisatie. Wij leveren strategie, implementatie en analyse voor Google Analytics, Snowplow Insights, Dataddo en andere tools.

Data Science & Advanced Analysis

Op zoek naar een Proof of Concept op het gebied van Machine Learning? Of wil je gebruik maken van Predictive Modeling om zo toekomstig klantgedrag te kunnen voorspellen? Of wil jij je product laten vertellen wat jouw next step is door middel van Prescriptive Modeling? Onze ervaren Data Scientists helpen je bij de ontwikkeling en toepassing van Machine Learning en diverse Models.

Tag Management implementatie

Implementeer een Tag Management Solution zoals Google Tag Manager (GTM) en ontdek de meerwaarde van bijvoorbeeld het kunnen meten van het klikgedrag van je bezoekers in Google Analytics of Snowplow Insights. Wij helpen je bij het inrichten en invullen van GTM voor je websites of iOS/Android apps.

Data visualisatie & Dashboards

We helpen jou data informed te zijn door het visualiseren en combineren van relevante data in Klipfolio of Google Data Studio. Deze dashboards zijn interactief, schaalbaar en voor iedereen te begrijpen. Met behulp van deze inzichten kan elk teamlid – van order picker tot marketeer tot CEO – de uitkomst van zijn werk verbeteren.

Digital Analytics 101-workshop

Aan de slag gaan met data en deze omzetten in daadwerkelijke acties kan soms behoorlijk overwhelming zijn: Waar moet ik beginnen? En wie moet ik allemaal betrekken? En welke data heb ik nou eigenlijk?

Krijg antwoorden op deze vragen in een dagdeel, waarbij wij jou on site helpen te ontdekken wat je kunt met wat je hebt, wat je nog nodig hebt en hoe je deze data gebruikt om je doel te bereiken.

Interesse in de workshop? Neem contact op!

Analytics & Data Audits

Heb je twijfels bij de inrichting van je huidige Google Analytics? Of wil je een audit op je database om de betrouwbaarheid van je gegevens te valideren? Neem contact met ons op voor een audit.