Tableau

Wanneer je je data monitort in een dashboard, kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of elementen die goed gaan. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. i-spark wil bedrijven in staat stellen beslissingen te baseren op data. 

Tableau is business intelligence software die data toegankelijk en begrijpbaar maakt voor iedereen in je organisatie. Tableau biedt uitgebreide functionaliteiten in de dashboards en heeft veel extra toepassingen als trendlijnen, forecasting en andere analysemogelijkheden. 

contact us

Tableau biedt je een aantal voordelen:

  •  Snelle Analyses – visualiseer je data in minuten, tableau is 10 – 100x sneller dan bestaande oplossingen
  • Gemakkelijk in gebruik – iedereen kan aan de slag met het analyseren van de data
  • Big data, alle data – van spreadsheets tot databases, alles is te koppelen
  • Update automatisch – je data wordt automatisch geupdate
  • Makkelijk te delen – deel je dashboard in een paar seconden via web of mobiel

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Tableau, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.

Tableau implementeren

We ondersteunen veel bedrijven maar ook bureaus bij het opstellen van Tableau dashboards. Een eventuele interim klus is bij i-spark ook mogelijk. Wil jij een Tableau dashboard laten maken? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!

Ook jouw data into action brengen?

Wij zorgen dat jij je bedrijfsdoelen behaalt. We werken voornamelijk met online of e-commerce data en zo af en toe met data van andere type klanten.


Call us on 0594 85 58 88 or send us an email