Verzamel real-time online gegevens over gedrag, gebruik en e-commerce, en laat deze in je eigen datawarehouse in AWS stromen. Bepaal zelf hoe deze data gestructeerd moet worden en pas Data Science tools toe op de data.

Snowplow Analytics

Lees meer

Controle over jouw datacollectie met Snowplow Analytics

Snowplow geeft je de controle over de datacollectie in jouw organisatie. Jullie kunnen beslissen wat jullie willen meten en opslaan. Denk aan gegevens uit eigen systemen, uit Facebook, de website of app en nog veel meer. Snowplow verzamelt deze gegevens en verwerkt het vervolgens in je eigen datawarehouse. Zo heb je de juiste data klaarstaan, kun je analyses uitvoeren en eventuele analysetools naar keuze aansluiten. De gegevens worden realtime opgeslagen, zodat je er meteen op kunt anticiperen.

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Snowplow Analytics, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.

Altijd maatwerk Snowplow Analytics

i-spark is de enige implementatiepartner van Snowplow in Nederland. Wat nog goed om te weten is, Snowplow is geen SaaS-product: elke gebruiker van Snowplow Insights heeft zijn eigen data pijplijn in een eigen AWS (Amazon Web Services) account. Dit geeft je de vrijheid om te definiƫren wat jullie willen meten, hoe de opslag moet worden gestructureerd en hoe je dit vervolgens wilt verwerken.

Snowplow is dus echt maatwerk, gericht op de wensen die er zijn in een organisatie. Laat ons jullie helpen bij het uitdenken van de beste inrichting!

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Snowplow Analytics account? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw vragen omtrent data. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!