Met behulp van reporting krijg je de belangrijkste metric’s van je bedrijf real-time inzichtelijk. Zo kun je snel proactief reageren op veranderingen om het resultaat van jouw business te verbeteren. Reporting in real-time zorgt bovendien voor consensus op alle niveaus.

Reporting

Lees meer

Op maat gemaaktereporting

Veel bedrijven of bureaus rapporteren hun cijfers aan henzelf, of hun klanten, vaak achteraf. Er wordt een mooi kwartaal overzicht gemaakt en gepresenteerd in een Powerpoint of pdf-bestand. Deze rapportages zijn achteraf, het is een recap van wat al is geweest. Je kunt bepaalde cijfers misschien verklaren, maar je kunt ze niet meer veranderen. Dat moet toch beter kunnen?

Een dashboard kan voor jullie de oplossing bieden! De data die voor jou belangrijk is wordt in één overzicht weergegeven. Je hoeft niet langer zelf langs talloze tools te gaan, te exporteren, te aggregeren etc. Met real-time rapportage staat alles voor je klaar!

Gebruik je data proactief!

Met rapportage kun je de belangrijkste metric’s van je bedrijf real-time monitoren. Zo kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of KPI's die je verwachtingen overtreffen. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. Real-time rapportage zorgt bovendien voor consensus op alle niveaus.

Aanpak

We kunnen advies geven over diverse rapportage systemen die passen bij jullie wensen, KPI’s en targets. Mochten jullie al een keuze gemaakt hebben voor een bepaalde tool, geen probleem! Dan implementeren we deze voor jullie. We hebben bij i-spark verschillende data specialisten die o.a. werken met Klipfolio, Google Data Studio, Tableau, Power BI en nog een aantal tools.

Ondersteuning of workshops

Zijn jullie al bezig met rapportage, maar komen jullie er niet helemaal uit? Wij helpen veel organisaties en bureaus met een zetje in de rug. We kunnen een paar uur meekijken om jullie verder te helpen, maar we geven ook workshops.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie rapportage tool? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor reporting. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!