Het correct informeren en omgaan met de gegevens van bezoekers vinden wij belangrijk. Daarom deze heldere privacyverklaring.

Privacyverklaring

Lees verder
  1. Inleiding

    1. Deze verklaring beschrijft het beleid van TDHI Consultancy B.V., mede handelend onder de handelsnaam i-spark (KvK 52437213) (‘i-spark’) op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens.
    2. i-spark biedt verschillende producten en diensten aan, zoals Data Analyse/Science en Data Visualisatie. Daarmee kan i-spark helpen om data op de juiste manier inzichtelijk te maken. Daarbij verwerkt i-spark privacygevoelige informatie (persoonsgegevens).
    3. i-spark gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. i-spark houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit.
  2. Contact met i-spark

    1. Als u naar aanleiding van deze verklaring contact met i-spark wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.
      • Telefonisch: +31(6) 24 68 84 09
      • Mail: hallo@i-spark.nl
      • Website: www.i-spark.nl
      • Post: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen
  3. Gebruik van persoonsgegevens

    1. Bij het gebruik van onze diensten en website(s) kunt u persoonsgegevens invoeren en laat u anderszins bepaalde gegevens achter.
  4. Persoonsgegevens

    1. Afhankelijk van de diensten die i-spark aanbiedt, kan i-spark de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
      1. naam
      2. adresgegevens
      3. telefoonnummer
      4. e-mailadres
      5. technische meetgegevens van apparatuur zoals een IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze website(s)
  5. Doeleinden

    1. Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van de diensten of functionaliteiten die u gebruikt):
      1. Uitvoeren van de dienstverlening, waaronder het offreren en factureren (zonder het verstrekken van deze gegevens is het voor i-spark niet mogelijk om de diensten uit te voeren);
      2. inschrijving voor een evenement of een nieuwsbrief;
      3. marketing, waaronder het toesturen van informatie, uitnodigingen of aankondigingen;
      4. evaluatie van evenementen en dienstverlening;
      5. uitvoeren van sollicitatieprocedures;
      6. gebruik van alle functionaliteiten en diensten op de website van i-spark;
      7. verbeteren van de website van i-spark.
  6. Verstrekken van persoonsgegevens aan derden

    1. i-spark stuurt de door u verstrekte gegevens niet door aan derde partijen.
    2. Indien i-spark uw gegevens aan een derde verstrekt, zorgt i-spark ervoor dat uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Deze verwerking van persoonsgegevens wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst, waarin onder andere is afgesproken dat uw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn voor de uitvoering van onze werkzaamheden.
    3. i-spark zal verder geen gegevens aan andere partijen verstrekken dan de hierboven bedoelde, tenzij dat wettelijk is toegestaan of is verplicht.
  7. Beveiliging en bewaring

    1. i-spark neemt passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. i-spark zorgt er bijvoorbeeld voor dat alleen bepaalde personen toegang hebben tot uw gegevens, dat die toegang is afgeschermd en door gebruik te maken van firewalls, veilige servers en gegevensverwerkingsovereenkomsten met derden.
    2. i-spark bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat betekent dat i-spark uw gegevens niet langer bewaart dan nodig is om de betreffende dienst(en) aan u te leveren. Het voorgaande is niet van toepassing indien i-spark uw gegevens langer moet of mag bewaren op grond van een wettelijke verplichting.
  8. Cookies en profilering

    1. Wij verzamelen gegevens voor analyse doeleinden om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten en gebruikers van deze website, zodat wij onze website verder kunnen verbeteren en onze producten en diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om te kunnen analyseren hoe de site gebruikt wordt.
    2. Daarnaast maakt i-spark gebruik van analytische cookies om het gebruik van de website te analyseren en de website te verbeteren. Daarvoor maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie, waaronder het IP-adres van uw apparaat, wordt niet door Google opgeslagen maar anoniem verwerkt. Voor meer informatie lees het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
    3. Het al of niet toestaan van cookies kunt u wijzigen in de instellingen van uw browser.
  9. Websites van derden

    1. De website van i-spark kan verwijzingen naar andere websites bevatten, zoals hyperlinks. i-spark is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verwerken van persoonsgegevens door die websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik van die websites van derden.
  10. Social media

    1. De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken Facebook, Instagram en Linkedin. Indien u op deze knoppen klikt worden uw persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de privacyverklaringen van Facebook, Instagram en Linkedin om te zien hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.
  11. Wijzigingen

    1. i-spark kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.
  12. Uw rechten: inzage en wijzigen van gegevens

    1. U heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Daaronder valt het recht om i-spark een verzoek te doen tot inzage, beperking, rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens. Ook kunt u vragen om uw persoonsgegevens aan u over te dragen. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen vier weken een overzicht van uw persoonsgegevens. U kunt een dergelijk verzoek toesturen aan hallo@i-spark.nl.
  13. Klachten

    1. i-spark hoort het graag indien u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  14. Verwerkingsverantwoordelijke

    1. De verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de toepasselijke wet- en regelgeving, is de besloten vennootschap TDHI Consultancy B.V.

Contact met i-spark

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag of opmerking? Mail ons gerust op hallo@i-spark.nl of via dit formulier. Of bel Arjanne op 0594 855888