Over i-spark

Wij zijn i-spark. Wij zijn Founded in Groningen en je mag van ons de befaamde noordelijke nuchterheid verwachten naast betrokkenheid, transparantie en toewijding. Met gepaste bescheidenheid durven we wel te zeggen dat wij uitblinken als het gaat om verzamelen van data uit allerlei hoek en gaten. Linksom of rechtsom vinden we altijd een oplossing voor jouw data vraagstuk, of dit nu een strategie, een stuk technologie of een analyse is. Daarbij zijn transparantie, flexibiliteit en snelheid aspecten waar klanten ons op waarderen.
We houden van een open en non-nonsense samenwerking met onze klanten. Samen aanpakken, flexibel zijn en rennen wanneer nodig. Spreekt je dit aan? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheiden voor jouw bedrijf te bespreken.

Contact met i-spark

E: hallo@i-spark.nl
T: 0594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

#blije-klanten #trots #samenwerken

Wij gaan 100% voor het creëren van blije klanten. Het geeft energie en we rijden met alle liefde heel Nederland door voor een afspraak. Lees hieronder wat men van ons vindt, #trots #samenwerken
Inger Clancy
Inger Clancy
Sdu Uitgevers BV
Ik werk al geruime tijd prettig samen met i-spark. Hun eerlijke, resultaatgerichte en no-nonsense aanpak geeft mij veel vertrouwen en hun specialistische kennis op het gebied van data en data-analyse helpt complexe vraagstukken op te lossen. De combinatie van het meedenken en praktisch toepassen ontzorgt mij en is precies hetgeen ik zoek in een partner. De mensen van i-spark voelen dan ook een beetje als het verlengde van onze organisatie.
Menno Oomkens
Menno Oomkens
Conduqt
Sinds jaar en dag werken we graag samen met i-spark. Voor onze eigen ventures, maar ook zeker in processen waarbij we derden ondersteunen met online groei. We merken vaak dat data beter aan elkaar gekoppeld kunnen worden waardoor je als online ondernemer een sluitend datagebaseerd inzicht hebt in je presentaties en hierop kunt sturen. Als geen ander weet i-spark een combinatie van webanalytics en data-analyse in te zetten met als resultaat een praktisch (en commercieel!) toepasbaar advies of bijvoorbeeld een goed werkend real time dashboard als Klipfolio. Een verademing!
Willem van Grasstek
Willem van Grasstek
TMG Digital
i-spark ondersteunt ons inmiddels al enige jaren op het vlak van data-analyse. Ze helpen ons belangrijke data op juiste wijze in te richten en inzichtelijk te maken. i-spark luistert goed naar onze wensen, denkt met ons mee en stelt zich daarbij professioneel en flexibel op. Het opgeleverde werk is van goede kwaliteit, secuur en volledig.
Pieter-Bas Hoffman
Pieter-Bas Hoffman
Shirt By hand
“Wij zijn erg blij met onze samenwerking met i-spark. Zij maken een lastige materie begrijpelijk, zijn zeer servicegevoelig en kijken heel goed naar de behoefte van hun klant. Als ondernemer wil je 'gewoon' een oplossing, die krijg je bij i-spark.”
Arjen van Hijum
Arjen van Hijum
Store Support
i-spark heeft voor ons een prachtig, maar bovenal toepasbaar, dashboard gerealiseerd. Voor mij een ideale tool om van alle functionele gebieden binnen ons bedrijf de voortgang, resultaten en KPI’s te monitoren. Tevens is Tamara een dame die enorm veel kennis heeft en deze goed weet te delen aan de gebruikers binnen onze organisatie.
Ineke Vanderveken
Ineke Vanderveken
RTV Rijnmond
RTV Rijnmond heeft de deskundigheid ingehuurd van i-spark voor het bouwen van een overzichtelijk dashboard van diverse cijfers als management tool. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en vakkundigheid waarmee i-spark onze opdracht heeft uitgevoerd. i-spark denkt mee met de klant, adivseert en is zeer resultaat- en servicegericht.
Sijbe Bonsma
Sijbe Bonsma
Moodindicator
i-spark heeft voor onze online tool een prachtig en functioneel Klipfolio dashboard gemaakt zodat onze relaties op elk moment inzage hebben in wat er speelt in hun organisatie en daarop kunnen anticiperen. Wij zijn erg te spreken over de professionaliteit, creativiteit en snelheid van handelen van i-spark. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij dit project om tot het beste resultaat te komen is geweldig. i-spark doet haar naam recht aan!
Previous
Next

onze data experts

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ambitieuze, gecertificeerde ‘vakidioten’ met jaren ervaring op het gebied van data. Door de verscheidenheid van de werkzaamheden bij i-spark hebben we veel kennis en ervaring, ook in jullie landschap.
Arjanne Pruntel

Arjanne Pruntel

Marketing & Sales - Partner

Jeroen Visser

Jeroen Visser

Data Engineer, Platform Architect (extern)

Tamara de Heij

Tamara de Heij

Data Science - Partner

Jorke Braaksma

Jorke Braaksma

Data Analysis

Frans Melenhorst

Frans Melenhorst

Data Strategy - Partner

Siemon Dijk

Siemon Dijk

Data Analysis, Web Analytics

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

i-spark B.V. is ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland te Groningen onder nummer 73401587

i-spark B.V. is registered at the Chamber of Commerce in Groningen with number 73401587