Google Analytics

Google Analytics is een rapportage platform waarmee je de verkopen en conversies kunt meten, inzicht krijgt in hoe bezoekers jouw site gebruiken, hoe ze daar gekomen zijn en hoe je ervoor zorgt dat ze ook daadwerkelijk terug blijven komen! Wil jij beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je digital marketingkanalen? Een goede Google Analytics inrichting kan daarbij helpen. i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij het implementeren van Google Analytics, afgestemd op de doelen van jouw organisatie.

Maatwerk Google Analytics
Met een goede inrichting van je Google Analytics account kun je grote stappen maken. Bovendien ben jij volledig ontzorgt door de tool met de juiste inrichting het werk te laten doen. i-spark zorgt voor een gedegen fundament door het juist inrichten van Google Analytics en eventueel het goed kunnen meten via Google Tag Manager. We stemmen de tools en de inrichting volledig af op jouw organisatie.

Aanpak

We richten Google Analytics volledig in toegespitst op de wensen in jouw organisatie zodat de inrichting staat en jij kunt gaan sturen. Dit kan gaan van een standaard inrichting met conversion goals, eCommerce module, event tracking, advies over utm-tagging, eventueel een Tag Manager implementatie etc. Maar we kunnen ook adviseren en ondersteunen bij de wat complexere vraagstukken als cross-domain tracking, custom dimensies/metrics, (enhanced) eCommerce of het implementeren van cross-platform analytics (data vanuit andere systemen integreren in Google Analytics). 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

neem contact op