Google Tag Manager

Google Tag Manager maakt het simpel om zelf met tags aan de slag te gaan. En dat zonder gebruik te hoeven maken van je webbouwer, hun developers en het wachten op de release. De technische skills kunnen we achterwege laten en de hoge facturen ook. Met Google Tag Manager kun je vanaf nu simpel zelf tags implementeren, managen en onderhouden. Zo kun je snel inspelen op ontwikkelingen of trends!

Maatwerk Google Tag Manager

i-spark heeft de expertise om voor jouw organisatie Google Tag Manager te implementeren. Je kunt de zorg volledig aan ons overdragen, maar we kunnen ook helpen met jullie team up-to-speed krijgen zodat jullie zelf aan de slag kunnen met Tag management. De gebruiksvriendelijke interface is namelijk makkelijk te gebruiken, de implementatie er achter kunnen wij bijvoorbeeld voor jullie regelen of samen met jullie doen.

De voordelen van Tag Manager
1. Marketeers kunnen sneller en gemakkelijker campagnes live zetten die meer omzet gaan genereren.
2. Je verbeterd de performance van je website aanzienlijk (er hoeven geen scripts meer geladen worden).
3. Minder kosten en uren bij IT zodat er meer ruimte komt voor andere ontwikkelingen.
4. Veiligheid is gegarandeerd. i-spark implementeert Google Tag Manager volgens de GDPR.

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Google Tag Manager? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Tag management systemen.

neem contact op