Dataddo

Ben je op zoek naar een tool die jouw gegevens kan opslaan? Wil je bijvoorbeeld de historie van je projectmanagement tool, urenregistratie of facturatie oplsaan? Of van je Twitter of Instagram volgers? Of is er een tool die je wilt ontsluiten en loop je tegen limieten van de API aan? Dan biedt Dataddo een mooie oplossing! 

Dataddo is een cloud based data platform dat in staat is om gegevens op te slaan in vele vormen. Gegevens kunnen eenvoudig worden geïntegreerd, getransformeerd, geaggregeerd of gevisualiseerd met behulp van een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface.

Het platform kan eenvoudig werken met gegevens van vrijwel elke online of cloudservice en daarnaast kan Dataddo de gegevens via een REST API leveren aan de tools of services die jullie al gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Klipfolio. 

Dataddo implementeren
We ondersteunen veel bedrijven maar ook bureaus bij de inrichting van Dataddo. Veelal in combinatie met andere tools. Wil jij gebruik gaan maken van Dataddo? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!

neem contact op