Met gepaste (Groningse) bescheidenheid durven we wel te zeggen dat wij uitblinken in het verzamelen van data uit allerlei hoeken en gaten.

Lees hoe we dat doen

Contact

Wij zijn i-spark, Founded in Groningen. i-spark is in 2016 opgericht vanuit de wens om meer bedrijven in Nederland en daarbuiten te helpen om hun data op een laagdrempelige manier te vertalen in informatie die ze aanzet tot actie. Vandaar onze belofte: “i spark your data into action”. i-spark is een bureau van Groningse bodem; onze opdrachtgevers mogen daarom van ons de befaamde noordelijke nuchterheid verwachten, naast betrokkenheid, transparantie en toewijding.

Wij blinken uit in het verzamelen van data uit allerlei hoeken en gaten en de vertaling ervan in uiterst betaalbare maatwerk dashboards en inzichten. Want je kunt genoeg standaardoplossingen elders krijgen, maar voor hetzelfde geld heb je maatwerk van i-spark. Linksom of rechtsom vinden we altijd een oplossing voor jouw data vraagstuk, of dit nu een strategie, een stuk technologie of een analyse is.

We houden van een open en no-nonsensesamenwerking met onze klanten. Samen aanpakken, flexibel zijn en rennen wanneer nodig. Spreekt je dit aan? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Neem contact op

Onze data experts

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ambitieuze, gecertificeerde ‘vakidioten’ met jaren ervaring op het gebied van data. Door de verscheidenheid van de werkzaamheden bij i-spark hebben we veel kennis en ervaring, ook in jullie landschap.

Ook jouw data into action brengen?

We leveren maatwerk passend bij jouw organisatie voor een goede prijs. Geen enorme projecten met doorlooptijd van maanden, wij leveren in weken.


Bel ons via 0594 85 58 88 of stuur ons een mail