Ik vertrek..

2 oktober 2020 | 3 minuten leestijd

Arjanne

Niet zoals op tv natuurlijk. Ik wil mijn geluk absoluut niet in het buitenland gaan beproeven, een camping starten of een villa verbouwen. Sterker nog, ik ben een verknochte Noorderling. Ik ga nergens heen!

Wat ik wel ga doen, is vertrekken bij i-spark. Een proces van maanden wikken en wegen. Waaruit de keuze voortkwam om een ander pad in te willen slaan. Geen makkelijke keuze, maar voor mij persoonlijk wel de juiste. 

Hoe het begon
Toen ik partners Tamara & Frans ontmoette (en tevens collega Jeroen), werkte ik bij Relatieplanet.nl als jonge, enthousiaste en gedreven marketing-, communicatie- en PR-medewerker. Iets waar ik ontzettend veel lol in had. Ik voerde mijn vak uit en zorgde daarmee dat mensen elkaar vonden, de liefde! Daar werd ik erg gelukkig van. Toen het hoofdkantoor (TMG) in Amsterdam besloot dat de vestiging in Groningen moest worden opgedoekt en verhuisd, stond ik dan ook voor een moeilijke keuze. Meeverhuizen naar Amsterdam? Of ontslag nemen van die leuke baan? Dat wilde ik allebei niet! En zoals je hierboven al hebt gelezen, ik ging nergens heen. Ik wilde niet weg uit het Noorden.

Velen van ons team vonden een andere baan. Na mijn vertrek bij Relatieplanet raakten Tamara en ik in gesprek over samenwerken. Want wat hadden we mooie dingen gedaan bij Relatieplanet. Tamara wilde al heel lang een bureau starten en onze samenwerking was ook toen al ontzettend leuk! We raakten steeds enthousiaster over allerlei ideeën en begin 2017 besloot Tamara de sprong te wagen en mij aan te nemen als marketeer (zie foto van mijn eerste dag!). Zo zijn we samen begonnen in 2017. Tamara op de inhoud, ik op de marketing.

En dat werkte goed. Gedurende de jaren groeide i-spark. Steeds grotere klanten, meer medewerkers. Geweldig! Met het aantal mensen groeide ook de inhoudelijke expertise en waren we al snel niet meer de “dames van de dashboarding”, maar een echte “all things data club” met grote klanten. Daar veranderde ook mijn rol. Ik werd partner. Ik ging van marketing naar (project)management. Van de inhoud naar het laten functioneren van het bureau. Een logisch gevolg van groei, maar niet de kant op waar mijn hart eigenlijk lag.

Keuze
Vandaar mijn keuze om bij i-spark te vertrekken. Ik kijk met warme gevoelens terug op de afgelopen jaren. Ik heb zoveel geleerd. Van mijn collega’s, onze leuke klanten, van mijn werkzaamheden en de rol als partner. Wat het betekent om een bedrijf draaiende te houden. Ik wil Tamara bedanken voor de prachtige kans die ze mij heeft geboden. Ik ben als mens en in mijn carrière zo ontzettend gegroeid dankzij i-spark! En daarom hoop ik dat i-spark diezelfde groei zal blijven doormaken. Met nog meer leuke klanten en fijne ‘nerd’ collega’s.
Nee, dit is niet gemeen bedoeld. Nerd zijn is bij ons een écht compliment 😉 

 

 

Tamara

De afgelopen jaren
De afgelopen jaren zijn de leukste jaren geweest van mijn carrière. Heb leuke banen en opdrachten gehad in het verleden, maar heb altijd geweten dat ik mijn eigen bedrijf wilde runnen. Niet alleen, met collega’s. En Arjanne bleek zo’n bijzondere collega met wie ik graag een bedrijf wilde runnen. 

Eerst een paar jaar onder de vlag van mijn eigen B.V. Later, in 2019, is i-spark B.V. opgericht met Arjanne als partner. Al snel werd het heel erg druk en groeiden we. Het was hollen en stilstaan, gelukkig meestal hollen. Met diverse prachtige projecten voor bijzonder mooie bedrijven, in een heel hecht en gezellig team.  All things data.

Arjanne vertrekt
Grappig dat Arjanne mij bedankt voor de geboden kans, want ik bedank juist Arjanne. Voor haar enorme inzet, eerst tijdens haar dienstverband en daarna als partner bij i-spark. Voor de goede sfeer die ze overal met zich meebracht. Voor de kleine dingetjes en de grote dingen zoals het klantcontact. Maar vooral voor de zeer prettige en efficiënte samenwerking. We voelden elkaar goed aan, een blik of een halve zin was meestal genoeg en beslissingen gingen altijd in harmonie.

Zo ook het vertrek van Arjanne. Haar besluit, maar uiteraard ook nu weer in goed overleg en harmonie. Ik vind het ontzettend jammer dat ze vertrekt en zal haar enorm missen! 

De toekomst

Natuurlijk gaat i-spark “gewoon” verder. Jullie zullen binnenkort ook meer van ons horen op onze social media en changes in de website zien. Wat voor een groot deel dankzij Arjannes werk is, want zij heeft ons hier de laatste weken enorm mee geholpen. Dat is ook Arjanne: commitment tot de allerlaatste minuut.

Namens alle i-spark nerds 😉   wil ik je heel erg bedanken voor alles, Arjanne! We wensen je veel succes in het vervolg van je carrière!

Vragen over het vertrek van Arjanne? Bel of mail gerust!

neem contact op