Wat is een KPI? Waar willen jullie naartoe? Waar willen jullie op gaan sturen? Wat is daarvoor nodig? Tijdens de KPI Workshop stellen we kritische vragen waardoor de belangrijkste doelen en meetpunten naar voren komen.

KPI Workshop

Lees meer

Onze KPI workshop

“Een Key Performance Indicator is een meetbare waarde die laat zien hoe effectief een bedrijf is in het bereiken van haar belangrijkste doelstellingen.”

i-spark denkt graag met jullie organisatie mee tijdens onze KPI Workshop. Wat is een KPI? Waar willen jullie naartoe? Waar willen jullie op gaan sturen? Wat is daarvoor nodig? Tijdens de KPI Workshop stellen we kritische vragen waardoor de belangrijkste doelen en meetpunten naar voren komen.

Zo worden de doelen van jullie organisatie afgestemd op de data-doelstellingen en kunnen we de daarbij passende KPI’s daarop afstemmen. De Key Performance Indicators zijn operationele doelstellingen waarmee je de prestaties kun beoordelen en waar nodig, aan kunt passen of bij kan sturen.

Wij duiken vooraf in de strategie documentatie van jullie organisatie en zullen jullie tijdens de workshop begeleiden naar het komen tot de juiste KPI’s.

De doelen en resultaten van deze workshop zijn:

  1. Het bepalen van de juiste KPI’s
  2. Wanneer nodig, input voor een data audit - wat meten jullie al?
  3. Input voor de web analytics inrichting - wat gaan we nog meten?
  4. Suggesties/raamwerk voor het opstellen van KPI-dashboards - sturen maar!

Onze ervaren specialisten halen samen met jullie de belangrijkste punten naar boven. Na de workshop ontvangen jullie een rapportage met bovenstaande suggesties en de KPI’s uitgedacht en uitgeschreven.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij jullie KPI’s? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw data vraagstukken. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!