Het in-house hebben van data consultants is niet vanzelfsprekend. Bij i-spark leveren wij voor korte of langere tijd data specialisten op locatie.

Interim Data Consultants

Ontdek wie

Voor korte of langere tijd data specialisten op locatie

Maak gebruik van een van onze zeer ervaren data consultants! i-spark helpt jullie organisatie graag met een Interim Data Consultant. Je kunt erop vertrouwen dat we passend bij de opdracht de juiste specialist zullen selecteren. Je kunt hierbij denken aan de volgende profielen:

Data analist
Data scientist
Data strateeg
Klipfolio specialist
Web analist
Product Owner Data & Technology

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ambitieuze, gecertificeerde 'vakidioten' met jaren ervaring op het gebied van data. Door de verscheidenheid van de werkzaamheden bij i-spark hebben we veel kennis en ervaring, ook in jullie landschap.

We hanteren voor opdrachten geen minimum duur, en geen minimum uren per week. We bepalen samen met jou de inzet passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit geldt ook voor onze tarieven, deze bepalen we samen in goede, heldere afspraken op basis van de aard en duur van de werkzaamheden.

Wil je een ervaren specialist die kan enthousiasmeren, een stevige gesprekspartner en goede adviezen omtrent de data binnen jullie bedrijf? Neem contact met ons op!