Insights

In onze dagelijkse praktijk houden we ons bezig met het ontsluiten, analyseren en visualiseren van data.

Data is een ruim begrip, wat valt daar dan onder?

Wetende dat we met onderstaande classificering niet helemaal recht doen aan bedrijfsbrede software die op veel verschillende gebieden ingezet kan worden, en zonder te pretenderen dat de lijst volledig is, geven we graag inzicht in het soort systemen die wij vaak tegenkomen in de dagelijkse praktijk.

Titel over de verschillende soorten data diensten.

We blinken uit als het gaat om de implementatie van dashboards. Daarbij zijn flexibiliteit en snelheid aspecten.

Er is een aantal ecosystemen of combinatie van systemen die we vaak tegenkomen in combinatie met elkaar.

Stuur op je KPI’s


 


De KPI’s waarop jij wil sturen, de analyse die jij nodig hebt om een belangrijke vraag te beantwoorden, of de extra klantinformatie die je mee wil geven aan je sales of marketing campagnes, komen uit 1 of meerdere van deze systemen.

Misschien heb je op dit moment wel inzicht per systeem, maar vraag je je af hoe het kan dat de gegevens niet precies aansluiten? Of heb je wel een geïntegreerd beeld van een aantal systemen, maar moet er nog een andere bij?

Dit snappen we en we kunnen je hier snel en pragmatisch mee helpen. Wij gaan samen met jou onderzoeken wat we nodig hebben, waar die data staat, hoe we die data het beste kunnen ontsluiten, of het rechtstreeks naar de visualisatie tool kan of een tussenstap nodig heeft. En omdat we veel ervaring hebben met veel voorkomende systemen, lift jij mee op onze kennis die we in eerdere projecten hebben opgedaan.

Ook jouw data into action brengen?

Wij zorgen dat jij je bedrijfsdoelen behaalt. We werken voornamelijk met online of e-commerce data en zo af en toe met data van andere type klanten.


Call us on 0594 85 58 88 or send us an email