Wij creëren inzichten. Met analyses en visualisatie. Met dashboards kun je de belangrijkste metrics van je bedrijf real-time monitoren. Zo kun je eenvoudig belangrijke beslissingen nemen.

Insights

Ontdek hoe

Wij helpen organisaties bij het klaarzetten van de juiste inzichten waarop weloverwogen strategische beslissingen genomen kunnen worden. We creëren inzichten door gebruik te maken van verschillende soorten analyses en door visualisatie van data in diverse dashboard tools, van groot tot klein.

Data Analyse

Analyses op data zijn onmisbaar als je op basis van inzichten wilt sturen. Vaak maken we deze op verzoek en in samenwerking met vele disciplines. Zo werken we bijvoorbeeld samen met online marketeers om de optimale ROAS uit SEA campagnes te bepalen door het combineren van verkoopdata uit je eigen database met marketingdata uit Google Ads.

Maar met behulp van klantdata kun je ook bepalen wie je meest waardevolle klanten zijn en hoe je hun koopgedrag kunt beïnvloeden. Met het berekenen van de Customer Lifetime Value (CLV) krijg je inzicht in de huidige en toekomstige omzet over de periode waarin men klant van jou is. Met de uitkomst van deze analyse krijg je de mogelijkheid om nieuwe, vergelijkbaar type klanten te targeten in je marketing, de koperservaring van deze klanten te verbeteren en ze te voorzien van gepersonaliseerde content of aanbiedingen. Daarnaast gebruik je de CLV om je Customer Acquistion Costs te optimaliseren.

Visualisatie

Een dashboard met visualisatie van de data kan voor jullie de oplossing bieden! De data die voor jou belangrijk is wordt in één overzicht weergegeven. Je hoeft niet langer zelf langs talloze tools te gaan, te exporteren, te aggregeren etc. Met dashboarding kun je de belangrijkste ontwikkelingen van je bedrijf real-time monitoren. Zo kun je snel anticiperen. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. Dashboarding zorgt daarnaast voor consensus op alle niveaus.

“Onze ervaren data visualisatie experts zorgen voor actionable insights, specifiek op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Zo houd je overzicht en bewaak je de consensus over de data.”

— Arjanne

Hoe gaan we te werk?

Wij kunnen advies geven over diverse oplossingen die passen bij jullie wensen, KPI’s en targets. Hebben jullie al een keuze gemaakt hebben voor een bepaalde tool? Super! Dan implementeren we deze graag voor jullie. We hebben bij i-spark verschillende data specialisten die werken met SQL en dashboarding tools als Klipfolio, Google Data Studio, Looker en Tableau.

Voor Klipfolio zijn wij een van de weinige Certified Expert Partners in Nederland Door onze jarenlange ervaring in Klipfolio kun je bij ons terecht voor al je vragen over deze tool. Meer weten? Bezoek onze Klipfolio-pagina

Zijn jullie al bezig met dashboarding, maar komen jullie er niet helemaal uit? Wij helpen veel organisaties en bureaus met een zetje in de rug. We komen graag bij jullie langs om een paar uur mee te kijken en onze kennis met jullie te delen.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het maken van de juiste analyses of het inrichten van jullie dashboarding? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor dashboarding. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!