Google Tag Manager maakt het simpel om zelf met marketingscripts en -tools aan de slag te gaan, managen en onderhouden. Het is gratis en bevat een zeer uitgebreide bibliotheek aan standaard integraties van online en marketingtools.

Google Tag Manager

Lees meer

Zelf aan de slag met tags via Google Tag Manager

Google Tag Manager maakt het simpel om zelf met marketingscripts en -tools aan de slag te gaan. En dat zonder gebruik te hoeven maken van je webbouwer, hun developers en het wachten op de release. De technische skills kunnen we achterwege laten en de hoge facturen ook. Met Google Tag Manager kun je vanaf nu simpel zelf externe scripts implementeren, managen en onderhouden. Zo kun je snel inspelen op ontwikkelingen of trends!

Google Tag Manager inrichting

i-spark heeft de expertise om voor jouw organisatie Google Tag Manager in te richten. Je kunt de zorg volledig aan ons overdragen, maar we kunnen ook helpen met jullie team up-to-speed krijgen zodat jullie zelf aan de slag kunnen met Google Tag Manager. De gebruiksvriendelijke interface is namelijk makkelijk te gebruiken, de implementatie er achter kunnen wij bijvoorbeeld voor jullie regelen of samen met jullie doen.

De voordelen van Google Tag Manager

  1. Het is gratis en bevat een zeer uitgebreide bibliotheek aan standaard integraties van online en marketingtools
  2. Marketeers kunnen sneller en gemakkelijker campagnes live zetten die meer omzet gaan genereren.
  3. Je verbetert de performance van je website aanzienlijk (er hoeven geen scripts meer geladen worden).
  4. Minder kosten en uren bij IT zodat er meer ruimte komt voor andere ontwikkelingen.
  5. Privacy is gegarandeerd. i-spark implementeert tags in Google Tag Manager volgens de GDPR.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Google Tag Manager? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Tag management systemen. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met alle medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!