Ontdek de kracht van het bundelen van je data in interactieve dashboards en tot de verbeelding sprekende rapporten die slimmere zakelijke beslissingen mogelijk maken. Het is gemakkelijk en gratis.

Google Data Studio

Lees meer

Ontdek de mogelijkheden van Google Data Studio

Het gratis Google Data Studio brengt je data uit Google Spreadsheets, Analytics, Google Ads, Google BigQuery en meer samen op één plek. Met Google Data Studio transformeer je ruwe data in de metrics en dimensies die je nodig hebt om eenvoudig te begrijpen rapportages en dashboards te maken, zonder enige kennis van programmeren. De dynamische visualisaties stellen je in staat om het verhaal vertellen en maken het mogelijk om jouw marketing data te delen met iedereen voor wie het relevant is.

Maatwerk Google Data Studio

i-spark heeft de expertise om voor jouw organisatie Google Data Studio te implementeren. Het ontsluiten van de data van andere Google producten in Data Studio is relatief simpel. Maar willen jullie de tool inzetten voor andere koppelingen? Dan wordt het al gauw wat ingewikkelder door het gebruik van Supermetrics of Adverity. i-spark is de juiste club voor het implementeren van deze koppelingen. Of schakel onze hulp in om gezamenlijk aan de dashboards te werken.

De Voordelen van Data Studio

  1. Overzichtelijke dashboards met data uit verschillende bronnen
  2. Makkelijke integratie met de andere Google producten zoals Analytics of Adwords
  3. Veel styling mogelijkheden
  4. Jouw hele team kan toegang tot het dashboard krijgen en daar tegelijk in werken

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie dashboards in Google Data Studio? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jou data vraagstukken. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met alle medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!