Wij helpen bedrijven met veel verschillende vraagstukken op data-gebied. Het is erg belangrijk dat deze vraagstukken naadloos aansluiten bij de doelstellingen die je als bedrijf hebt.

Data Strategy

Ontdek hoe

Misschien is jouw organisatie al helemaal thuis in de wereld van data, hebben jullie een Data Strategy en daarbij perfect aansluitende KPI’s. Super! Is dat nou nog niet het geval? En vragen jullie je wel eens af.. Help! Ik heb data! Wat kan ik daar allemaal mee? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen bedrijven met veel verschillende vraagstukken op data-gebied. Het is erg belangrijk dat deze vraagstukken naadloos aansluiten bij de doelstellingen die je als bedrijf hebt. Het is belangrijk om te weten waar je op wilt sturen voor je kunt komen tot de juiste inzichten.

“Met een goede datastrategie kun je er op langere termijn voor zorgen dat processen worden verbeterd. Door toegang te geven tot de juiste, relevante data maken we ‘data driven’ besluitvorming mogelijk om het bedrijf zo beter te kunnen laten presteren. Dit levert je onder andere consensus, meer winst en betere (gepersonaliseerde) campagnes op.”

— Jeroen

Hoe gaan we te werk?

Wij helpen jullie bij het bepalen van een Data Strategy. Dit doen we door de juiste vragen te stellen zodat we kunnen komen tot de juiste KPI’s.

  • Data Strategie - wij zorgen dat jullie data vraagstukken naadloos gaan aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf
  • KPI Discovery - wat zijn jullie Key Performance Indicators? Waar gaan we op sturen?
  • Data audit - wat hebben jullie al?
  • Implementeren Web Analytics - zorgen dat de KPI’s gemeten worden

We raden aan deze stappen te doorlopen wanneer jullie nog geen data strategie hebben, zodat jullie echt kunnen gaan groeien. Is jouw organisatie al ver gevorderd in de beginstadia? En ben je wel geïnteresseerd in een van de andere stappen? Je kunt bij ons uiteraard ook terecht voor losse stappen.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij jullie Data Strategie? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw data vraagstukken. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!