Het verzamelen en verrijken van gegevens is essentieel om deze data in jouw business te kunnen toepassen. Wij helpen organisaties met het vinden en inrichten van de juiste tools.

Data Preparation

Ontdek hoe

Wil je beter inzicht verkrijgen in de resultaten van je website en je online marketingkanalen? Een goede Data Collection en Data Preparation kan je daarbij helpen. Door data uit verschillende bronnen te combineren en eenvoudig inzichtelijk te maken, krijg jij de juiste inzichten. Data collection richt zich op het verzamelen van data uit diverse bronnen en Data Preparation is het proces waarbij deze data wordt gecombineerd, gestructureerd en georganiseerd, zodat het gebruikt kan worden in Data Visualisatie, analyses en eventueel machine learning.

i-spark adviseert en/of ondersteunt graag bij de Data Preparation, en bij het maken van een keuze en het implementeren van de juiste tool(s) voor Data Collection, afgestemd op de doelen van jouw organisatie. Heb je al een tool gekozen en wil je hulp bij de implementatie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

“Het verzamelen en vervolgens prepareren van de data is erg belangrijk. Schone data vanuit diverse bronnen is nodig om goede, betrouwbare inzichten te kunnen visualiseren. Wij zijn de 'place to go' voor Data Preparation”

— Tamara

Hoe gaan we te werk?

Data Preparation

Een van de belangrijkste doelen van data preparatie is ervoor te zorgen dat de data, afkomstig uit vele bronnen, accuraat en consistent is zodat de resultaten van analyses en visualisatie betrouwbaar zijn. Data bevat vaak ontbrekende waarden, onnauwkeurigheden of andere fouten. Bovendien komt veel data vaak uit afzonderlijke bronnen of databases met verschillende indelingen die moeten worden afgestemd. Het proces van het verzamelen van data, het corrigeren van deze onnauwkeurigheden en het verifiëren van de data vormt een groot deel van het werk binnen Data Preparation dat door onze Data Analisten en Scientists wordt uitgevoerd.

De belangrijkste tools:


Google Analytics

Google Tag Manager

Snowplow Analytics

Dataddo

Relay42

Andere tool gekozen die er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor meer informatie, dan kunnen we aangeven of we jullie alsnog kunnen helpen.

Laat ons je ontzorgen

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het implementeren van de juiste tool? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor Digital Analytics. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!