Amazon Web Services

Met behulp van Amazon Web Services kunnen we snel, goedkoop en betrouwbare Data Architectures opzetten en uitrollen.

Amazon Web Services (AWS) is een dochteronderneming van Amazon en biedt een cloud computing-platform aan voor particulieren, bedrijven en overheden. Met deze technologie kunnen abonnees beschikken over een netwerk van servers, dat altijd en overal beschikbaar is via internet. Naast deze virtuele computerkracht biedt AWS een keuze aan grote verscheidenheid aan besturingssystemen, netwerken en vooraf geïnstalleerde oplossingen zoals webservers, databases, opslagmogelijkheden, CRM, enz.

 

Over AWS

De AWS-technologie is geïmplementeerd op server farms over de hele wereld, waaronder binnen de EU. De opslag en verwerking van data binnen de EU vallen onder de privacy wetgeving. Binnen i-spark kiezen wij er voor om alleen gebruik te maken van server farms binnen de EU. De kosten zijn gebaseerd op een combinatie van gebruik, hardware / OS / software / netwerkfuncties, vereiste beschikbaarheid, redundantie, beveiliging en service-opties.

Op dit moment bevat het AWS-platform meer dan 90 diensten die een breed assortiment omvatten, waaronder computers, opslag, beveiligde netwerken, databases, datawarehouses, analyse services, application services en development tools. De meest populaire zijn Amazon Relational Database Services (RDS), Amazon Redshift, Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) en Amazon Simple Storage Service (S3). In 2017 had AWS een marktaandeel van 34% van alle clouddiensten (IaaS, PaaS), terwijl de drie concurrenten Microsoft, Google en IBM respectievelijk 11%, 8%, 6% hadden.

 

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

i-spark B.V. is ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland te Groningen onder nummer 73401587

i-spark B.V. is registered at the Chamber of Commerce in Groningen with number 73401587