Tableau dashboards op maat

Tableau is business intelligence software die data toegankelijk en begrijpbaar maakt voor iedereen in je organisatie. Tableau biedt uitgebreide functionaliteiten in de dashboards en heeft veel extra toepassingen als trendlijnen, forecasting en andere analysemogelijkheden.

Business Intelligence implementatie? Gebruik Tableau!

Wanneer je je data monitort in een dashboard, kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of elementen die goed gaan. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten. i-spark wil bedrijven in staat stellen beslissingen te baseren op data.

Tableau is business intelligence software die data toegankelijk en begrijpbaar maakt voor iedereen in je organisatie. Tableau biedt uitgebreide functionaliteiten in de dashboards en heeft veel extra toepassingen als trendlijnen, forecasting en andere analysemogelijkheden.

Combineren van data uit vele bronnen

Klipfolio is een cloud-based applicatie voor het ontwerpen en delen van real-time dashboards. Omdat je statistieken en resultaten uit verschillende databronnen geautomatiseerd samen kunt brengen tot één overkoepelend geheel, kun je op élk moment op élke plek in de wereld in één oogopslag inzicht krijgen in de belangrijkste KPI’s en metrics van jouw organisatie.

Tableau biedt je een aantal voordelen

Visualiseer je data in minuten, tableau is 10 – 100x sneller dan bestaande oplossingen.

Iedereen kan aan de slag met het analyseren van de data.

Van spreadsheets tot databases, alles is te koppelen!

Je data wordt automatisch geüpdate. 

Deel je dashboard in een paar seconden via web of mobiel.

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen bij het inrichten van jullie Tableau dashboard(s)? En zoek je echte specialisten die jou daadwerkelijke verder kunnen helpen? Neem contact met ons op! i-spark is een transparante one-stop-shop voor al jouw vragen omtrent data. Wij ontzorgen je volledig of delen desgewenst onze kennis met jouw medewerkers.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

We ondersteunen veel bedrijven maar ook bureaus bij het opstellen van Tableau dashboards. Een eventuele interim klus is bij i-spark ook mogelijk. Wil jij een Tableau dashboard laten maken? Of kom je ergens niet uit en wil je daarbij hulp? Neem contact met ons op!
Snel reactie

Wij in het verzamelen, analyseren en visueel maken van data

We blinken uit als het gaat om de implementatie van webanalytics of het bouwen van een dashboard in Tableau. Linksom of rechtsom vinden we altijd een oplossing. Daarbij zijn flexibiliteit en snelheid aspecten waar klanten ons op waarderen.

Uiteraard hebben we veel gebruikte visualisaties en dashboards voor jullie klaar staan, evenals advies over interessante inzichten voor jouw branche. Maar onze echte meerwaarde zit er in om deze veel gebruikte inzichten, die niet heel spannend zijn, aan te vullen met juist die zaken die jouw bedrijf uniek maken. Precies datgeen waar je op wilt sturen.

Bij ons krijg je:

  • Maatwerk, eigenaarschap over je eigen dashboard en data en geen 'vendor lock in'
  • Heldere inzichten in jullie eigen data zoals: data uit jullie Datawarehouse, SQL of andere, niet standaard te ontsluiten bronnen.
  • Ook de wat meer standaard, online marketing inzichten, aangevuld met passende klips voor jouw bedrijf

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen