Klipfolio dashboards op maat

Ben jij op zoek naar een dashboard dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw bedrijf?

Wij bouwen Klipfolio dashboards op maat. Want ieder bedrijf is anders, dus waarom zou je dan een standaard dashboard gebruiken om op te sturen?

Als standaard niet past, klop dan bij ons aan. Jullie zijn uniek, jullie verdienen meer dan een generiek dashboard. Wij bouwen precies wat jullie willen, ‘kan niet’ bestaat niet bij i-spark.

Waarom i-spark?

1. We zijn de drijvende kracht achter veel bureaus. Je krijgt bij ons ruime ervaring:

  • In jaren – vanaf de start van Klipfolio waren we erbij als Certified Partner
  • In klanten – we hebben voor onze favoriete klanten mooie dashboards gebouwd
  • In diversiteit van bronnen – vermoedelijk honderden
  • In diversiteit van business vragen – ook in jouw branche!

2. Specialisten in SQL en data analyse

3. Data uit alle hoeken en gaten aan elkaar knopen

  • We stretchen de mogelijkheden van Klipfolio regelmatig zodat jij een hoogwaardig op maat gemaakt dashboard krijgt, voor het lage maandelijkse tarief van Klipfolio
  • We krijgen jouw gewenste data in het dashboard. Eventueel in combinatie met tools als Zapier, Google Drive, Dataddo, etc.

Wij blinken uit in het verzamelen, analyseren en visueel maken van data

We blinken uit als het gaat om de implementatie van webanalytics of het bouwen van een dashboard in Klipfolio. Linksom of rechtsom vinden we altijd een oplossing. Daarbij zijn flexibiliteit en snelheid aspecten waar klanten ons op waarderen.

Uiteraard hebben we veel gebruikte klips en dashboards voor jullie klaar staan, evenals advies over interessante inzichten voor jouw branche. Maar onze echte meerwaarde zit er in om deze veel gebruikte inzichten, die niet heel spannend zijn, aan te vullen met juist die zaken die jouw bedrijf uniek maken. Precies datgeen waar je op wilt sturen.

Bij ons krijg je:

  • Maatwerk, eigenaarschap over je eigen dashboard en data en geen 'vendor lock in'
  • Heldere inzichten in jullie eigen data zoals: data uit jullie Datawarehouse, SQL of andere, niet standaard te ontsluiten bronnen. Lees bijvoorbeeld onze Simplicate case.
  • Ook de wat meer standaard, online marketing inzichten, aangevuld met passende klips voor jouw bedrijf

Klipfolio is een cloud-based applicatie voor het ontwerpen en delen van real-time dashboards. Omdat je statistieken en resultaten uit verschillende databronnen geautomatiseerd samen kunt brengen tot één overkoepelend geheel, kun je op élk moment op élke plek in de wereld in één oogopslag inzicht krijgen in de belangrijkste KPI’s en metrics van jouw organisatie.

De voordelen op een rijtje

Klipfolio dashboards bevinden zich 100% in de Cloud, dit betekent dat je met elk apparaat, met toegang tot internet, je dashboards kan checken.
Actief en snel reageren en eventueel bijsturen. Het delen van dashboards met bijvoorbeeld medewerkers om meer betrokkenheid te creëren bij de behaalde resultaten.
Het bekijken van je dashboard op laptop, tablet en mobiel of stream het naar een groot tv-scherm op kantoor.
Bijna alle mogelijk denkbare connecties te maken (er zijn meer dan 300 standaard integraties zoals Google Analytics, Google AdWords, Facebook en MySQL).
De pricing per maand is geen drempel, je hebt toegang tot 4 dashboards en 300+ databronnen vanaf € 29,- per maand voor 4 gebruikers. Dat is al inzicht in jouw data voor slechts € 7,25 per gebruiker per maand!
Naast de standaard integraties en templates is het grootste pluspunt van Klipfolio het op maat maken van één of meerdere dashboards voor jouw organisatie. Wat is er nou beter dan het inzichtelijk maken van de KPI’s en metrics die belangrijk zijn voor jouw organisatie, op een manier gevisualiseerd die het beste past bij jullie? Door middel van een API en de verschillende visualisaties zijn de mogelijkheden enorm met Klipfolio.

We werken voor grote en kleine bedrijven

We werken voor klanten van diverse groottes, van start-up tot corporates. In ons unieke vakgebied hebben we meer dan 15 jaar ervaring. i-spark is Certified Expert Partner van Klipfolio.

0 +
Tevreden klanten
0 +
jaren ervaring
0 +
Data projecten

i-spark
E: hallo@i-spark.nl
T: +31(0)594 855888

A: Oostindischewijk 1b, 9354 TS Zevenhuizen

i-spark B.V. is ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland te Groningen onder nummer 73401587

i-spark B.V. is registered at the Chamber of Commerce in Groningen with number 73401587