Alle data in één overzicht:
dashboards

Wanneer je je data monitort in een dashboard, kun je snel anticiperen. Is er een project dat nog aandacht vereist? Reageer meteen. Of kijk dolgelukkig naar de projecten of elementen die goed gaan. Tweak proactief om de impact van jouw business te vergroten.

i-spark wil bedrijven in staat stellen beslissingen te baseren op data. Wij geloven dat de tool van Klipfolio hiervoor in veel gevallen zeer geschikt is. Klipfolio is een tool die je helpt bij het monitoren van jouw key metrics. Het is een cloud-based dashboard platform waarmee je jouw KPI’s overzichtelijk kunt weergeven. De tool onderscheidt zich van anderen door de lage prijs, een grote mogelijkheid aan datakoppelingen, een uitgebreide API en het gebruikersgemak.

Daarnaast is Klipfolio zeker niet duur. De kosten bedragen vanaf 19 USD per maand. Daarmee krijg je 5 gebruikersaccounts en kun je 5 dashboards inrichten. Een prachtige tool dus, die in veel situaties uitkomst kan bieden. Ben je van plan een dashboard te nemen? Schrijf je dan in bij Klipfolio. De prijs van Klipfolio is exclusief onze diensten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

In het overzicht hieronder vind je een aantal van de meest gebruikte functies van dashboards. Hieronder vind je de voordelen van onze dashboards en zie je voorbeelden van dashboards die wij gemaakt hebben en aanraden.

Executive dashboards

MT Board overview
KPI dashboard

Marketing dashboards

Online marketing
Campaign performance
Web analytics
Social Media
E-mailmarketing

Eigen/interne software

CRM
Interne databases (SQL)

Overige dashboards

Financieel, performance
Klantenservice
Marktcijfers
Dashboard per service

Voorbeelden

Executive dashboard

Revenue
Google Analytics

Google Analytics daily overview

Google Analytics

Social media command centre

Historie volgers

Year in review

Google Analytics