This is the perfect solution for anybody who is frustrated with SAP’s clunky reporting!

- Lee Cockburn, Operations Manager

Case bekijken

ICObath is de grootste verkoper in Noord Amerika van designer handdoek verwarmers, badkamer accessoires, gootstenen en badkamer vloerverwarming. I.v.m. de onhandige reporting van SAP, heeft Icobath bij ons aangeklopt met de vraag of wij verschillende inzichten kunnen leveren vooral op het gebied sales. Voor de teamleden, medewerkers van sales en het management is er een apart dashboard gebouwd met de inzichten die zij nodig hebben. Hoeveel is er vandaag, deze maand of dit jaar verkocht t.o.v. de targets? Hoe verloopt de sales van specifieke merken over de jaren heen of in een specifieke maand? Hoe ziet de top 20 van onze beste klanten dit jaar en in vergelijking met vorig jaar er uit? In welke regio’s worden onze producten het meest verkocht? Hoeveel procent van de orders worden op tijd bezorgd bij onze klanten deze week t.o.v. de target of het gemiddelde van dit jaar? Door een kijkje in de verschillende dashboard te nemen kunnen ze in één oogopslag zien hoe het vandaag, deze week, deze maand en dit jaar met Icobath gaat. 

Dagelijks

Heldere inzichten

Lee Cockburn - Operations Manager at Icobath

i-spark has been amazing to deal with! Always on the ball and ready to help, which meant each part of the project moved quickly. Everybody I had contact with was very organized and knew exactly how to do what we wanted to see on our dashboard. This is the perfect solution for anybody who is frustrated with SAP’s clunky reporting!

lees meer over ons

Het Doel

Het doel was om de data van SAP te kunnen ontsluiten in een overzichtelijk, bruikbaar dashboard. De grote frustratie van Icobath zat namelijk in de onhandige rapportages van SAP. Nou hebben onze analisten niet alleen jaren ervaring met dashboarding, maar ook met SAP. Een leuke vraag dus! Het doel was om inzicht te geven in de verkopen, de product performance, de populaire regio’s en het verloop van sales bij verschillende klanten.

 

Lees hierover meer in onze blog over dit onderwerp.

Diensten

Voor het ontwikkelen van de dashboard hebben wij Data Engineering, Data Analyse en Data Visualisatie ingezet.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

neem contact op

Technologies